Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

lördag 18 juli 2015

Intuitionen ett bra verktyg!

Hej Kära läsare!

Godmorgon! Vilken fantastisk, härlig dag vi har framför oss... Allt positivt är möjligt! Jag får ofta frågan om "jag alltid är så positiv och glad" och det är jag! När jag var yngre var det svårare, då kunde jag analysera och grubbla i dagar. Men jag blev så trött på mig själv ( det gick åt så mycket energi till saker som jag inte kunde styra ) jag kände att jag behövde arbeta med att komma ur grubblerierna som uppstod. Jag har dagar som är mindre positiva och då är jag oftast tyst, eller bråkar jag lite med Robert en stund. Men han vet oftast om jag har fått till mig något tråkigt som ligger för bearbetning hos mig. Då fixar han lite fika och vi har en stund där vi tar upp informationen som har dykt upp, men det är inte alltid man kan prata om saker eller sätta ord på det.

Många känner säkert igen sig i samma beteende som ovan. För mig handlade det om att börja lyssna på intuitionen i första hand, och inte tänka i sönder saker som dök upp. Det är som med kärleken... den ska man känna i hjärtat! inte tänka. Att vi har svårt för att lyssna på vår intuition, kan bero på följande... När vi växte upp fick vi inte lära oss att lyssna på vad vi kände, vi har även lärt oss att inte tappa kontrollen, vi garderar oss genom att försöka ha ett "kontrollbehov" så vi inte ska bli sårade eller lurade. Eller att andra människor ska tycka att vi är knäppa och konstiga, vi har ju lärt oss att vara och agera på ett speciellt sätt, så vi ska passa in i det social sammanhanget i samhället ( våra normer ) När jag blev vuxen och förstod att jag inte hade normala referensramar, uppstod problem för mig! jag började studera människor för att förstå vad som är normalt och hur ska man bete sig!

Det första som dyker upp i huvudet och sen blir en känsla är intuition! sen är vi duktiga på att börja tänka och grubbla och det är inte vår intuition som talar, utan vi själva som tror att vi kan tänka ut det som blir bäst ( jag tror ni förstår hur jag menar ) om vi vill bli vägledda av änglarna eller andra själar som försöker hjälpa oss! Måste vi komma i kontakt med våra känslor och lita på det som kommer till oss från universum. Så i dag mina kära läsare! uppmanar jag er att börja lyssna inåt och våga följa det som du får till dig ( du kommer behöva träna dig och det kommer ta lite tid, men ack så kul ) Meditation är ett bra sätt att komma i kontakt med dig själv. Man kan också välja att bara sätta sig på balkongen eller i naturen en stund ( du bör blunda ) du kommer upptäcka hur mycket tankeverksamhet du har som pågår i ditt huvud.
Nu ska jag dricka en kopp kaffe där ute, innan jag fortsätter att måla.
Kram Anneli


1 kommentar:

Skriv gärna ett inlägg..