Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

måndag 6 juli 2015

Kullerstenstrappa!

Hej Kära läsare!

Nu har jag fått så jag tiger... För ett tag sen gnällde jag på solen som inte ville infinna sig och två dagar i rad har termometern visat på 48 grader i solen! Men visst är det härligt med värmen och allt man kan göra ute i det fria. Vi har badat och tagit det rätt lugnt, men vi har ju en del som ska göras som är kopplat till fint väder, mura och måla staket med mera puuh!

När vi flyttade hit 2013 gjordes en plan på hur grunden i helhet skulle se ut, och den genomgår en förändring med kullerstenstrappor och växter, träd som har behövts sågas ner ( tyvärr ) och nu kommer den stora trappan och muren som går från gäststugan och upp till stora stugan. Vi har byggt en avsatts i olika trappsteg av stenar som fanns på tomten ( Ni ser även min tillfälliga gren som jag har satt till honungsrosen hihi så den vet var den ska klättra )


Själva trappan anlades förra året och nu spolar vi den med högtryckstvätten för att kunna fylla i med cement. Muren på vänster sida kommer putsas och målas vit. En häck som passar i skogsmiljö har planterats längs kanten och det är där som honungsrosen står ( det är en klätterros som doftar underbart )


Här kan ni se dörren in till gäst stugan nere till höger, blåa dörren. Ska bli jätteskönt och roligt att få denna entrén färdig! Jag tror den kommer bli pampig när den är klar...


Kommer ni i håg när jag pratade om vårkänslor och gick runt tomten! Då kom vi upp genom vår andra kullerstenstrappa och den fanns här när vi flyttade in. Det tog mig några veckor att rensa fram den. Vi bestämde då att göra en likadan vid andra ingången ( Den som jag har visat ovan och som vi håller på med nu )


Här kan ni se hur det såg ut! Mycket jord och gräs som rensades bort!
Nu hoppas jag att ni får en fantastisk och härlig dag... som är positiv och glädjande! Allt är ju möjligt om inget annat så i fantasin, och det är ju där vi börjar när vi ställer in frekvensen på vad vi drar till oss, positivt och negativt. Vi drar till oss det vi tänker...

Kram AnneliInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..