Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

tisdag 14 juli 2015

Rening av kristaller!

Hej Kära läsare!

Som ni förstår, har jag inte varit hemma och därför inget på bloggen. Men samtidigt försöker jag koppla bort dom tekniska prylarna som jag vet påverkar vårt energi fält. När jag är ledig och har möjligheten att inte påverkas av mobilen och datorn, så gör jag det ( om än för en dag eller några timmar ) En bergskristall är bra att ha i fickan och programmera den som mottagare av dom sämre energierna från apparater eller dylikt som vi kan bli påverkade av, eller när jag vill rena mig själv.

När jag renar mina kristaller! så tar jag ett genomskinligt glas och fyller botten med havssalt, sen lägger jag stenen eller stenarna i saltet och fyller på med ytterligare havssalt så det täcker kristallerna. Glaset sätter jag sen ett dygn i fönstret eller ute under tak ( i fall det skulle regna ) Jag har fått för mig att kristaller som ska dra till sig dåliga energier! blir bäst att rena i fullmåneljus, och i dagsljus, alltså dom får stå ett dygn med både fullmåneljus och dagsljus ( jag tror ni förstår vad jag menar ) Efter ett dygn häller jag ut saltet ( kasta det ) och spolar stenarna i rinnande vatten och torka dom eller den.

Sen sätter jag mig ca 10 - 15 minuter och håller stenen i handen och koncentrerar mig på vad jag vill använda kristallen till, och i detta fallet så vill jag att den ska vara mottagare av mina sämre energier och dra till sig dom. Klar! att använda... Rensa stenen när du känner att det behövs.

Jag börjar alltid med att rena en kristall när jag har köpt den, för att inte påverkas av var den har varit eller få bort energier från alla människor som kan ha hållit i den! Om jag inte ska ha en kristall till att dra till sig dåliga energier, låter jag den stå i glaset med saltet i solljus och nattljus ( under vintern kan det vara svårt med solljus, men låt det stå i fönstret under ett dygn ) Jag kan berätta att det är kul att göra en kristallmeditation, du kan se färger eller uppleva saker förstärkta. Ni får prova er fram, precis som jag har gjort ( det är spännande och gör att du kommer i bättre kontakt med dig själv )

I tidigare inlägg har jag beskrivit hur du går till väga när du ska meditera och du gör samma sak när du vill prova på att lägga kristaller på kroppen när du mediterar. Du kan lägga olika kristaller på dina chakra eller följa din inre röst på vilka stenar du ska välja i affären för ändamålet och var du ska placera dom på kroppen när du ligger ner och gör din meditation ( jag hoppas jag inte rörde till det för er nu ) Här kan du se hur en bergskristall ser ut. Den kan köpas i olika former och storlekar och kan användas till väldigt mycket!Jag hittade den här fina bilden på nätet. Den visar dina chakra punkter på kroppen och var dom sitter, du ser även färgerna som hänger samman med varje chakra ( den själsliga nivån i ditt system ) Visst är bilden underbar...Jag hoppas ni vågar köpa en kristall och prova dess förmåga... Jag rekommenderar dig att välja ut en sten i en butik där man säljer kristaller. Om jag ska ha en sten och jag inte vet vad jag behöver, men känner att jag är i behov av deras energier. Går jag in i butiken, och går runt en stund! sen brukar jag dras till en sten ( kommer ni i håg när mitt undermedvetna valde en agat sten? ) efter mitt val, läser jag betydelsen av kristallen. Och får reda på vad jag behöver för det jag befinner mig i eller vad jag är på väg in i. Mycket bra vägledning! Nu kära läsare, avslutar jag för i dag och önskar er lycka till, med era val av kristaller.

Kram Anneli


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..