Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

onsdag 8 juli 2015

Shabby chic våningssäng!

God kväll Kära läsare!

I dag har vi varit hos vår vän Anders och fått lite mer bjälkar och brädor till vår lilla veranda som ska komma i anslutning till vår hall och huvudingång här uppe i huvudstugan. Vi brukar alltid ta med oss lite kaffe och bullar när vi träffas, så vi kan sitta ute i det fria och fika... och av någon anledning så springer alltid tiden i väg när vi träffas ( kan bero på att Anders är en härlig människa som är kul att umgås med ) Det är härliga möten med en likasinnad själ,som också uppskattar den gamla byggtekniken och sätter värde på naturen och gamla ting!

Jag hade tänkt visa er ett rum i Shabby chic stugan, som ni inte har fått se. I detta rummet har vi byggt en klädgarderob med skjutdörrar med belysning bakom ( Robert ville ha skjutdörrar och jag ville ha gamla dörrar, men vi kompromissade och det blev skjutdörrar ) Vi har även en våningssäng som jag har gjort i Shabby chic stilen, så det alltid står bäddat om någon behöver eller vill sova över.

Det här rummet har också furupanel och var omålat när vi flyttade in. Jag har målat och fixat här med, men det här rummet blir liksom aldrig riktigt färdigt! Saker har blivit uppsatta fast dom skulle målas och slipas i shabby locken... Men nu tänkte jag att ni skulle få se hur det ser ut i dag. Det är ett fint mönster i dörrarna som föreställer en gren med gröna löv och med belysningen bakom blir det fint!


På våningssängens stege tänkte jag sätta brädor, så det är bekvämare när man ska klättra upp ( vi har en underbar liten kille som är 5 år, och han brukar sova över hos oss ) Byrån ni ser! den plockade jag upp ur en container.


En list byggdes på under byrån, detaljer sidan om lådorna, nya handtag och färg såklart! och en skiva av gamla brädor uppe på. Jag har använt en grön färg i botten och två olika färger av vitt och en strykning brunt som jag blandar själv.


När man går in i rummet från hallen! Jag har valt att sätta två spetts längder som blir en fin detalj och ger en mer ombonad känsla när man ligger i sängen.
Utsikt från gästrummet!I morgon visar jag resten av bilderna från rummet och hur det såg ut innan renoveringen... Jag hoppas ni alla får en god natts sömn eller en lugn och trevlig jobbnatt!

Kram Anneli

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..