Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

tisdag 7 juli 2015

Sommarbilder från Skogsbyn!

Hej Kära läsare!

I dag har vi mulet och en svalare temperatur i Skogsbyn. Det blir ett kortare inlägg i dag med bilder från naturen där vi bor. Det var många som uppskattade Roberts inlägg om köket och jag tänkte han skulle återkomma och berätta för er i egna ord hur han tänker och går tillväga när han gör saker. I går berättade jag om våra kullerstenstrappor och den vi håller på med nu... den har fått cement i fogarna och spolats några gånger, så nu torkar det och sen sopas stenarna och görs rena. Jag visar er nya bilder framöver.
Jag tycker ju om gamla rostiga saker, så när jag springer på något ute fotograferar jag ofta dom! Till och med Robert har börjat se saker som är fina rostiga, eller så hojtar han till när vi är ute om han ser något! Ljusstakar som vi handlar på loppis, får ofta stå ute så dom rostar ( låt dom vara ute under vintern, så blir dom fina )


Den här stenen har vi på tomten. Jag har målat den! med oljebaserad utefärg. Det är lättare för barn att förstå naturen och att den har energier och vibrationer, och på så sätt få dom att vara rädda om det som finns i skog och mark. I den här stenen fanns ögonen och näsan, så det var bara att ge den liv!
Jag ser att bilden är lite suddig, jag ska ta en ny bild.Nu ska jag sätta på lite nytt kaffe och gå ut till min käre make som precis har gått upp. Jag önskar er alla en bra och kärleksfull dag.

Kram Anneli2 kommentarer:

Skriv gärna ett inlägg..