Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

fredag 3 juli 2015

Stjärntecken!

ÅHej Kära läsare!

Sommar, sommar, sommar! Vi har ett underbart väder i Skogsbyn och luften är underbar att andas in. Att få leva och bo i denna underbara skog med allt som växer här... är verkligen en lyx och får mig att känna en enorm tacksamhet och glädje ända ner på cellnivå ( hihi )

Nu när jag är tillbaka efter Roberts fina serie om att "bygga eget shabby chic kök" kan jag berätta att det har blivit så fint och han är verkligen duktig min man. Men vi börjar väl som vanligt med "Godmorgon vilken fantastisk, härlig dag vi har framför oss! Allt positivt är möjligt..." För mig känns det lite extra härligt att säga denna texten, för jag har ju semester! Men det jag ska återkoppla till i dag är Kinesiologi och min kära samarbetspartner Lena Åkesson som har sin verksamhet i Skåne och hon finns i en ort som heter Svalöv.

Jag har tidigare berättat om Kinesiologi. Lena arbetar med att läsa av kroppen genom pulsläsning bland annat! Behöver kroppen fylla på med grundämnen på cellnivå, så är det homeopat medel som kroppen behöver bäst för att den ska fungera optimalt ( fungerar verkligen, kan jag intyga ) Men det som jag tycker är så intressant och som jag vill dela med mig av är Lenas beskrivning av saker som är kopplat till våra stjärntecken. Jag tänker beskriva dom i korthet för er och känner ni igen er i beskrivningen, ja då är det bara att lyfta luren och boka en tid hos Lena för konsultation ( jag skriver hennes telefonnummer längst ner i inlägget ) Nu börjar vi ... Problem kopplat till stjärntecknen.

Stenbocken Om det finns obalanser i kroppen. Trötthet och ont i skenbenen, huvudvärk och kan få mindre besvär med luftvägarna.
Vattumannen Grubblar och går gärna undan och vill vara i fred. Svårt att öppna sig för andra och lämna ut det innersta (och detta kan ju skapa en del problem inom personen )
Fisken Får lätt kroniska inflammationer och har ofta bristande självförtroende. Problem med njurar och blåsa uppstår om problem finns i kroppen.
Väduren Astma och allergier är saker som väduren kan få problem med om det finns obalanser, samt luftrören. Men även mentala problem kan uppstå och som visar sig som dåligt självförtroende.
Oxen Får vandrande reumatism som är som en barometer i kroppen, går upp och ner ( flyttar runt i kroppen ) Migrän oftast på höger sida av huvudet och vid lågtryck ( vädret ) uppkommer tryck i huvudet.
Tvillingen Har ofta problem med lederna och magsäcken, om man har ätit mycket magmediciner   (vilket är vanligt i vårt stressade samhälle )
Kräftan Om kräftan får obalanser i kroppen så drabbas alla muskelfästen, senor. Dom har svårt att bli av med slem i luftvägarna efter en förkylning. Vanligt med hål i tänderna och en försämrad tandhälsa.
Lejonet Dom får kalla händer och fötter, nästippen blir också kall. Kramp i dom små kärlen och ont där krampen uppstår ( cirkulationen är begränsad )
Jungfrun Har oftast en vandrande reumatism ( fibromyalgi ) dom behöver tänka på sig själv och inte hjälpa alla andra först ( dom vill så väl och att alla ska må bra )
Vågen Dom drabbas oftast av urinsyra i blodet och musklerna och lederna blir ömma. Om denna obalans finns, behöver dom dra ner på mat som blir syrabildande ( kaffe, bröd, kött m.m ) och se till att återställa ph balansen och bli basiska i kroppen.
Skorpionen Problem med huden kan uppstå, annars är dom oftast friska.
Skytten Problem med huden ( alla problem med huden ) hår och naglar blir sköra. Självförtroendet sviktar och dom kan bli ängsliga.

Det här är så intressant! När jag jobbade natten och blev sjuk ( min kropp påverkas enormt av lång tids arbete natt ) uppstod cellförändringar i huden, som jag har fått operera, dock positiva cellförändringar. Min hud blev extremt torr och mina naglar sköra, jag tappade hår och det blev glanslöst. Allt i min kropp talade om att den inte mådde bra, det hade uppstått en obalans i grunden på cellnivå. Mitt självförtroende sviktade och jag hade lätt för att frysa och ville gärna ha en filt omkring mig, när vi kröp upp i soffan.

För att återställa balansen i kroppen behövde jag göra en radikal förändring i mitt liv och min kost (det var då jag började intressera mig för cellerna och hälsosam kost ) Det som hänger samman med skytten och mig! är homeopat medlet Kisel. När jag började lösa upp gamla trauman i kroppen och fick detta homeopat medlet började kroppen läkas...men det är en annan historia.

Som ni förstår har jag gjort en kort sammanfattning på det som Lena har berättat. Om ni vill få reda på vad kroppen kan behöva, når ni Lena på telefon 070- 405 17 98 
Sommartid! Tidsbokning Måndag och Tisdag mellan 8.00 - 9.00 

Passar på att visa en bild på ett flitigt bi  i våra blommor...
Ha en riktigt skön dag... Kram Anneli
2 kommentarer:

  1. Hej, stjärntecknen stämmer perfekt på mig och min man. Va kusligt men spännande..

    SvaraRadera
  2. Hej Karin. Visst stämmer det med våra stjärntecken, speciellt om kroppen visar på obalanser.
    Kram Anneli

    SvaraRadera

Skriv gärna ett inlägg..