Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

torsdag 16 juli 2015

Tilda i trädgården!

Hej Kära läsare!

Godmorgon vilken fantastisk, härlig dag vi har framför oss... Allt positivt är möjligt! Visst är det så, och det är lättare för många att ta till sig texten om man har semester och kan koppla bort jobbet. I dag tänkte jag dela med mig av härliga Tilda i trädgården. Det är en tjej som har mycket kunskaper om trädgård och hur man bygger upp parker och trädgårdar ( hon arbetar med detta, och är en eldsjäl ) men framför allt så är hon otroligt kunnig när det gäller allt som har med växter att göra. En pigg och glad tjej, med glimten i ögat.

Jag som är lekman inom området och planterar lite som jag tycker ( blir inte alltid så bra! ) uppskattar verkligen att hon har startat en blogg, där hon berättar olika saker från trädgårdslivet och visar bilder och väver in fakta. Vi får se om hon vill och hinner svara på frågor som vi läsare kanske vill ställa ( det hade ju varit underbart ) Vet ni att Matilda betyder "styrka och strid" härligt med namns betydelser! Nåväl... jag tänkte berätta hur ni kan komma till Tildas blogg. Antingen kan ni gå in på Google+ hos mig eller når ni henne på tildaitradgarden.blogspot.com ( ni kan trycka på den blå länken till vänster, så kommer ni till Tildas blogg )

Jag kan även berätta att vi har fått på cement blandningen på stentrappan där nere vid gäststugan, så nu ska det torka och brännas av solen ( som kommer tillbaka i dag, Jippi ) Sen ska trappan tvättas, så det poleras, det kommer bli fint och mycket bättre att gå på... fortsättning följer, men ni kan se nedan hur det ser ut för tillfället!
Ha en riktigt bra och kärleksfull dag, själv ska jag fortsätta att måla brädor på Gäststugan.

Kram Anneli

1 kommentar:

  1. Hej kära Anneli! Tack så mycket för ditt inlägg o fina ord! Det värmer i hjärtat! Kramar

    SvaraRadera

Skriv gärna ett inlägg..