Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

onsdag 19 augusti 2015

Andlig närvaro!


Hej Kära läsare!

Godmorgon! Tack för alla positiva och glädjande saker som händer i mitt liv... Tack för att jag får bo i en underbar natur, vara frisk och kunna hjälpa andra människor att må bra! Tack universum för allt det underbara som händer i mitt liv... I går var en dag med underbara möten och mycket som hände.

Jag hade massagekunder hela dagen i går och det var mycket närvaro av andliga själar och änglar. Jag hade en kvinna i går som själv jobbar med aroma massage och har otroligt härlig energier ( aroma massage är dofter som påverkar våra sinnen ) Under massagen kom en man in som tydligt ville förmedla sitt namn och vad han tyckte om i sitt liv, och han hade ett tydligt budskap. Han hette .... och han tyckte om båtar och ville gärna vara vid vatten, han hade familj och värdesatte inte livet när han levde här, utan bara rusade på och levde i den materialistiska världen. Han dog för tidigt i en olycka ( han hade glasögon och brunt hår ) Det han skulle lära sig var att stanna upp och lyssna på hjärtats röst och använda tanken i samklang med hjärtat, då hade han även förmedlat detta till sina barn och själv också fått ett rikt inre och yttre liv...

Det han tydligt ville förmedla! Tankens kraft och ett kärleksfullt hjärta, är det som kan förändra ditt liv! Att använda ditt medvetande på ett positivt och kärleksfullt sätt, skapar det liv du vill leva och håller dig frisk och du kommer befinna dig i positiva energier ( precis det som jag hade skrivit i texten på morgonen! ) Rhonda Byrnes tar även upp detta i sina böcker och beskriver hur vi ska gå tillväga för att skapa det liv vi vill leva.

Visst kära läsare är det fantastiskt hur allt kommer till oss, jag tror både jag och ni där ute behöver budskapet från olika håll. Jag fick in budskapet här om dagen ( gå tillbaka och arbeta med dina tankar ) jag tog fram boken "Magi" som Rhonda har skrivit, och började repetera det jag redan vet men behöver påminnas om. Tänkvärt för veckan handlar just om detta! Tacksamhet över det vi har, se saker framför oss och försöka känna känslan i kroppen, dra till oss kärleksfulla positiva händelser. Att varje dag vara tacksam!


Jag avslutar med att berätta vad jag fick i går! Ett par kubik riktigt fin jord som hade blivit över hos grannen, jag fick den dessutom körd dit jag ville ha den ( i backen ) och nu är det bara att kratta ut den! Detta sparade oss massor av tid och jobb, så tack, tack, tack universum! Dessutom har jag fått bark till hela vår slänt där vi har växter ( återkommer med bilder ) Främjande av kärleksfulla energier kommer tillbaka till oss!

Lavendel en härlig doft! och en otroligt härlig färg.
Jag önskar er en kärleksfull och magisk dag, där allt kan vara möjligt...
Kram Anneli


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..