Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

lördag 1 augusti 2015

Energierna i kroppen berättar!

Hej Kära läsare!

I går berättade jag vad en Interferensologi behandling är för något, och i dag tänkte jag försöka förklara hur det går till när man kommer på besök till mig... Alla har ett energi fält runt om kring sig! I energifältet uppstår blockeringar som syns som mörka bollar, och detta sätter sig i kroppen som blockeringar ( kroppen berättar var problem uppstår ) vi får symtom av olika slag, men grundproblemet kan vara i någon annan del av kroppen.

När en person kommer till mig har jag en förmåga att läsa av energifältet och tala om problemen, jag ser det som mörka bollar som blockerar, eller är hinder i kroppens system. Om det är en blockering kan inte flödet i kroppen fungera optimalt. I bland missar jag eller blir osäker! och för att skapa en så tydlig bild av problemen som möjligt krävs ett samarbete med personen som kommer. Jag ställer frågor och samtidigt får personen berätta vad dom upplever som mest besvärande. Sen får man lägga sig på min massagebänk på en värmedyna och får en varm kanalsydd vetevärmare runt nacken ( jag försöker få kroppen så avslappnad som möjligt ) Jag börjar med att kontrollera uppgifterna som kroppen har signalerat om och sen börjar resan genom kroppen, att försöka återställa balansen och få flöde i meridianledningarna och städa ur energifältet ( nu hoppas jag att ni förstår vad jag menar! ) Inom mig ber jag alltid dom helande änglarna om hjälp... Och väldigt ofta så ser eller känner kunden änglarnas närvaro.

Det som är så roligt med detta arbetet, är att personen får ett kvitto på att det fungerar och själv lär sig hur man kan tyda sin egen kropp och varför problemen har uppstått ( man ska inte bli beroende av mig, utan växa som människa och få inspiration och kunskap för att hantera sina problem på bästa sätt) Jag anser att vi behöver olika pusselbitar för att må så bra vi bara kan! och detta innebär att vi behöver skapa oss ett nät av olika behandlingar eller människor runt om kring oss, vi behöver se till helheten av vad vi äter och vilka relationer vi har runt om kring oss ( likasinnade själar som kan hjälpa oss att hitta balansen i kroppen, själen och med våra tankar ) Det är viktigt för mig att personen känner sig trygg och inga frågor är dumma! Jag kliver ju trots allt in i personens energifält och arbetar, detta är ett stort förtroende som ska förvaltas väl...

Ni ska lyssna på er intuition ( magkänslan ) om det inte känns bra, eller ni får signaler om tvivel! låt inte personen behandla er... det som är rätt för en, behöver inte vara rätt för dig! Be änglarna om hjälp så brukar man hamna alldeles rätt. Var inte rädd för att få en förklaring på behandlingen eller vad man gör i ert system, eller vilka reaktioner som kan väntas efter behandlingen ( positivt eller negativt ) När man går i från mig efter en behandling, ska känslan vara positiv och du ska känna att något har hänt!

Jag önskar er en positiv och kärleksfull dag, skänk bort lite positiv energi till någon och du får positiv energi tillbaka!

Vet ni att i filmen Bambi... säger kaninen Stampe något så klokt som "Om man inte har något snällt att säga, ska man vara tyst" det ligger något i det. Bilden symboliserar verkligen när man behöver hjälp av en vän.


Kram Anneli
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..