Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

onsdag 12 augusti 2015

Hitta din inre styrka!

Hej Kära läsare!

Godmorgon! Vilken fantastisk och härlig dag vi har framför oss... Allt positivt är möjligt!
I morse vaknade jag med en härlig känsla i kroppen och insåg att ett nytt kapitel i mitt liv har öppnats. Vi har ansvaret för hur vi vill ha våra liv och vad vi vill fylla det med. Jag vet att det är väldigt många människor som skulle göra annorlunda om det fanns ekonomi till det. Man skulle gå en kurs eller utbildning, byta jobb, resa med mera... ( ni känner säkert igen er ) Rädslor att inte klara av att betala sina räkningar eller få mat på bordet är vanliga orsaker, men vi blir också bekväma med den tryggheten vi har skapat runt om kring oss,fast det kan vara en falsk trygghet. Vi lunkar på i gamla hjulspår fast kanske hela ditt inre skriker efter något mera ( själen är på jorden för att utvecklas )

Själar från andra sidan, eller änglarna försöker skicka budskap som dyker upp som tankar, om och om igen! Vi tar i mot budskapet men vet inte riktigt vad vi ska göra av det, rädslor dyker upp som mörka moln inom oss ( detta upplever dom flesta av oss ) Det är nu du ska fråga dig själv! "Vad är det värsta som kan hända om jag gör det" När du har kommit så långt  att du säger detta till dig själv... Då är du redan på väg, även om du inte vet hur det ska gå till ( det är nu du är väldigt modig och använder din egen inre styrka )

Jag ska ge er ett bra tips! För att kunna gå vidare behöver du kanske arbeta med din självkänsla och stärka upp din inre styrka ( självkänslan handlar om att stärka upp ditt värde på dig själv ) Börja fundera på hur du kan nå dit du vill, kanske behöver du ta ett steg i taget och bygga upp saker precis som ett pussel! Vi är alla på väg någonstans, medvetet eller omedvetet. Vissa människor bara lyckas och eliminerar problem efter problem som dyker upp på vägen ( dessa människorna kan vi lära oss massor av! ) Våga fråga en sådan person... "Hur har du lyckats få den inre styrkan" 

Som ni redan vet! så tycker jag kommunikation i olika former är väldigt intressant och vill utvecklas ännu mer inom området. Så mitt nästa steg är att utbilda mig till internationell certifierad coach och få ännu mer pusselbitar att använda i min vardag och så klart i mitt yrkesverksamma liv. Att kunna hjälpa olika företag, organisationer, arbetssökande eller privatpersoner i lösningsfokuserade samtal eller utveckling i sitt ledarskap med mera är något jag tycker är jättekul att arbeta med, men även i det privata samtalet i vardagen.

Jag tänker avsluta för i dag och göra reklam för Sara och Vitavis utbildning till Ackrediterad coach i enlighet med ICF. Utbildningen startar lördagen den 12/9- 2015 och söndagen den 13/9 i Älmhult och avslutas i Januari 2016. Du är i Älmhult en helg i månaden och där i mellan får du uppgifter som ska göras. Kan du inte betala hela beloppet på 32.000 kr på en gång, får du lov att göra en avbetalningsplan med Vitavis. Om du vill anmäla dig eller få mer information kan du via mail kontakta dialog@vitavis.se  Vem vet! kanske någon av er därute kommer gå utbildningen tillsammans med mig... Jag önskar er en kärleksfull och positiv dag, och visar lite bilder från Älmhult.

Stugorna vid Sjöstugans camping ligger vid vattnet och i en härlig skogsmiljö, denna stugan ligger verkligen fint. Jag ville inte störa dom som låg och sov denna tidiga morgon.


Baksidan på vandrarhemmet fanns också en ingång till toaletter och dusch.


Samma ingång till vandrarhemmet, tagen från vår stuga.


Här bodde Christina och jag...


Jag var uppe tidigt och bakom stugan låg sjön, jättemysigt! Det var fortfarande lugnt och tyst på campingen.

Här har vi Christina, en underbar tjej med positiva och härliga energier ( en tjej som ger väldigt mycket att prata med ) Hon blir färdig coach inom kort.


Naturen är väldigt lik den vi har i Skogsbyn.


Kram AnneliInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..