Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

måndag 24 augusti 2015

Människor som testar gränser!

Hej Kära läsare!

Godmorgon! Vilken härlig, fantastisk dag vi har framför oss... Allt positivt är möjligt! Tack universum för all hjälp jag får med min positiva dag ( Att vara tacksam är en viktig detalj ) Jag fick en fråga som jag ska försöka besvara, och den löd så här...
Hur gör man med människor som hela tiden testar ens gränser, hur hanterar man dessa? ( Detta gäller en arbetskollega

Det första jag kom att tänka på! Är att du har en känslotränare framför dig. Jag hade använt en ny form av kommunikation ( ord kan användas på så många sätt ) Kanske har personen kommit i din väg, för att du ska bli mer tydlig i din kommunikation och i ditt kroppsspråk. Försök att våga sätta gränser och på det sättet förändra situationen. Kan det finnas känslor som du behöver bearbeta från ditt förflutna, som den här personen vill visa dig genom sitt agerande? Då jag vet för lite om din situation, är det svårt att ge dig ett mer konkret svar... Men det är inte ok att en kollega får hålla på att testa dina gränser och får dig att bli så påverkad! ( Är det sexuella trakasserier och närmanden, bör du definitivt prata med någon omgående ) Jag hoppas du känner lite tröst i mitt svar, du får gärna återkomma om jag kan hjälpa dig på något sätt. Känslotränare utsätter oss för prövningar som vi behöver träna oss i.

Jag har själv råkat ut för känslotränare både i mitt arbete och privat. För mig blev det viktigt att lära mig mer om konflikthantering och hitta nya sätt att kommunicera. Men jag har fått arbeta mycket med mitt egenvärde och våga sätta gränser ( man känner rädsla när man börjar agera på ett nytt sätt ) Det är säkert många som känner igen sig i situationen som nämns ovan.Jag hoppas du känner lite tröst i det jag har skrivit... Önskar dig en dag där förändring äger rum och du får en positiv lösning på din situation.

Kram Anneli

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..