Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

torsdag 13 augusti 2015

Överrumplad och glad!

Hej Kära läsare!

Godmorgon! Vilken fantastisk, härlig dag vi har framför oss... Allt positivt är möjligt! I går skrev jag om att hitta sin inre styrka, och att vi ska våga fråga dom som har den och bara löser hinder efter hinder som dyker upp. Jag hade inte räknat med att få den frågan själv! så jag blev lite överrumplad och glad ( jag beundrar människor som har denna energin och styrkan )

Jag känner mig väldigt trygg i min kropp och med andevärlden runt om kring mig, men jag har mina blinda fläckar. Med det menar jag... att inom vissa områden är värdet och tryggheten i mig själv högt! Men inom andra områden i livet, känner jag mig mindre bekväm och då är jag inte lika säker i mig själv. Nu ska jag väldigt kortfattat svara på frågan jag fick "Hur har jag hittat styrkan inom mig själv"

Jag har lyssnat inåt och arbetat mycket med affirmationer och mental träning, gjort praktiska övningar som har stärkt mig som person. Min drivkraft är att kunna hjälpa och stödja en människa framåt ( jobbet får dom göra själva, men jag finns där ) och då får jag energi och glädje. Jag tror jag har lätt för att se lösningar, eller så hittar jag en lösning på vägen ( jag har lätt för att se helheten ) Jag tycker varje livshistoria ger någonting... ( en bra fråga som fick mig att fundera en stund... hoppas svaret ger er någonting ) Dock inte att förglömma! jag ber andevärlden om hjälp.

I dag kommer min yngste son Jonny hem ( Jiipi ) han bor uppe i Örebro och har fått nytt jobb, så han har inte haft någon längre semester under sommaren. Alla mina barn ( tre stycken ) har en inre drivkraft och en andlig bas i sig själva. Idrottare hämtar styrka och energi inom sig själva, för att kunna prestera sitt yttersta. Dom lägger ner mycket tid på den mentala träningen...

Jag tror mannen på bilden har bett ängeln om hjälp, men har ser lite chockad ut! Så han räknade kanske inte med att den skulle dyka upp... Känner ni igen er?


Änglarna finns runt om kring oss! Jag önskar er en kärleksfull...
Kram AnneliInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..