Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

onsdag 5 augusti 2015

På kurs!

Hej Kära läsare!

Godmorgon! vilken fantastisk, härlig dag vi har framför oss... Allt positivt är möjligt! ( nu måste jag även tillägga ) "Jag är frisk och full av energi inför morgondagen" Jag ska nämligen på handledarkurs med Sara som utbildare och ansvarig för kursen, och jag vill absolut inte missa den. Så klart vill jag även träffa mina kurskamrater som kommer ge upphov till en massa härliga samtal och säkert många tillfällen till skratt. Jag ska ju även träffa härliga, rödhåriga Helle ( när ni ringer till Vitavis, så är det Helle ni kommer till först ) Så jag fortsätter med citronvatten,frukt och bär, när jag blir dålig tappar jag aptiten fullständigt ( men jag är ju frisk som en nötkärna i kväll!!!)

Vi ska bo på en jättefin camping vid sjön i dom djupa Smålandsskogarna, så jag ska sitta i bilen senast 07.30 i morgonbitti. Jag hade tänkt att ni skulle få följa med på kursen och få ta del av det vi lär oss och även se hur vi bor ( vi får se vad som dyker upp ) Vi ska börja handledarkursen 09.00 i Älmhult, som ligger i Småland och det blir heldagar som även kommer att pågå nästa vecka, måndag och tisdag.

För er som inte har bekantat sig med Sara och företaget Vitavis, kan gå tillbaka och läsa tidigare inlägg. Där kan ni se hennes bok "Att våga" ni kan även läsa en intervju som jag gjorde med Sara, och hur man gör för att tro på sin egen förmåga.

Jag hoppas jag kommer ha många roliga saker att delge er, kanske några andliga berättelser som dyker upp! Allt kan vara möjligt... Här kan ni se Sjöstugans reception ( fint )


Det ligger väldigt vackert...


Sjön vid Sjöstugans camping. Det blir inget badande för mig, möjligtvis tårna!


Visst är denna skylten fin! Skogens konung är på bild "Vår Svenska Älg"Jag kände jag var tvungen att visa lite bilder på en älg, många har aldrig mött en älg i skogen


Tänk om man hade mött den här älgen i skogen! ( jag har mött älg i skogen, men dom har inte varit så här stora ) Imponerande storlek...Nu tackar jag för i dag, och önskar er en positiv och kärleksfull dag... Så får vi se hur dom kommande dagarna ser ut.

Kram Anneli


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..