Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

måndag 17 augusti 2015

Tänkvärt för veckan!

Hej Kära läsare!

Godmorgon! Tack för alla positiva och glädjande saker som händer i mitt liv... Tack för att jag får bo i en underbar natur, vara frisk och kunna hjälpa andra människor att må bra! Tack universum för allt det underbara som händer i mitt liv...

Nu tänkte jag köra i gång tänkvärt för veckan! Jag tror vi behöver få in magin i våra liv ( jag behöver gå tillbaka och göra tacksamhetsövningarna ) Den som är duktig på att lära ut detta, är Rhonda Byrne och tänkvärt för veckan kommer från hennes bok "Magin" (Jag har valt sidan 29 i hennes bok )

Bjud in Magin i ditt liv

"Oavsett vem du är, oavsett var du befinner dig, oavsett vilka dina nuvarande omständigheter är, kommer tacksamhetens magi att förändra ditt liv!
Tacksamhet kan på ett magiskt sätt förvandla dina relationer och göra dem glädjefyllda och meningsfulla, oavsett vilket tillstånd de befinner sig i just nu. Tacksamhet kan på ett mirakulöst sätt ge dig större välstånd, så att du har alla pengar du behöver för att göra det du vill. Tacksamhet kan stärka din hälsa och hjälpa dig att uppleva en lycka som går bortom allt du tidigare har upplevt. Tacksamhetens magiska kraft förvandlar ditt liv till guld!"

Jag ska använda veckan till allt som jag känner tacksamhet för... och skriva ner det jag upplevt under dagen, varje situation eller händelse som jag kan vara tacksam för. Men att säga tack inom sig är lika viktigt, det finns så mycket man kan vara glad för och tacksam att det finns i sitt liv. Det vi tänker och känner dra vi också till oss! både positivt och negativt ( att bli medveten och ta kontroll över dina tankar, kan förändra ditt liv )

Jag hoppas att ni provar tacksamhetsövningen och börjar i dag! Jag kommer så klart berätta för er vad som händer i mitt liv och vilka magiska saker som dyker upp, spännande! Vi fortsätter under veckan med Magin och Rhonda som lärare... Tack Rhonda för dina kloka ord!
Jag avslutar för i dag och önskar er alla en magisk och glädjefylld dag...
Kram AnneliInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..