Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

lördag 22 augusti 2015

Våra minnen lagras i själen!

Hej Kära läsare!

Jag har ju lovat att svara på frågor som ni kära läsare har valt, eller ämnen som ni ville jag skulle skriva om, och jag tänkte visa er lite av dom frågor som jag har fått ( jag får ofta dom här frågorna när någon kommer till mig på en bokad tid ) Dom vanligaste frågorna är...

Hur får du till dig saker, och hur ser jag det som dyker upp?
Jag får in en bild som är förknippad med en känsla, i bland följer det med information om en person eller sak. I bland dyker det upp ett namn och en bild på en person, i bland kan det vara symboler kopplade till en känsla som infinner sig. När det gäller tid, får jag in årstider eller träd som visar hur löven ser ut, kan känna om det är i nutid eller lite längre fram och är det mycket längre fram får jag in det som ett livshjul... I bland är det tydliga bilder och informationen klar och tydlig, men det kan också vara kort information och en suddig bild.

Hur kan man själv lita på sin intuition och träna upp sin egen förmåga?
Jag brukar säga så här... Det första som dyker upp inom dig är intuitionen ( innan du börjar tänka i sönder saker ) lyssna på det första du fick till dig! kan vara vad som helst. Man bör rena sitt energifält i mellan åt och det kan vara genom en trädmeditation ( rena dina antenner )

Hur vet man att man har levt tidigare liv?
Själen har minnen från tidigare liv. När vi känner igen en person som vi inte har träffat tidigare men ändå säger... Har inte vi träffats innan! ( själen säger, jo det har vi i ett tidigare liv ) När du kommer till en plats och får upp en känsla av att ha varit där tidigare! Eller när du har en naturlig fallenhet för något yrke eller någon hobby du sysslar med, då är det något du har gjort i tidigare liv. Det kan vara platser eller länder du dras till, hus som du vill bo i, du tittar på samma sorts hus eller bostad om och om igen... själen mins.

Är det sant att man väljer sina föräldrar innan man föds?
Ja vi väljer dom föräldrarna innan vi går ner i den kroppen. Det beror på den läxan vi ska lära oss, vi har olika saker som vi behöver arbeta med själsligt. Kroppen är det verktyget vi rör oss med, och den signalerar om hur själen mår, både via vårt sinne och våra organ ( nu blev det komplicerat för många )

Varför vågar inte människor prata öppet om andlighet och vad man känner?
När vi växer upp ingår detta inte normalt i det sociala spelet, eller i våra normer. Att våga visa sina känslor kräver en inre styrka och en stort mod. Att våga stå för att vi är andliga varelser som lyssnar på vår inre röst, eller det vi får till oss är också modigt. Många människor blir rädda och osäkra, när vi pratar om sådant som vi inte kan se, men väldigt många kan känna ( exempelvis andlig närvaro ) Vi behöver hjälpa varandra att minnas det själen redan vet, jag tror att det håller på att förändras och vi får kämpa på...

Har du kurser eller föreläsningar i det du kan! eller kommer du ha det?
Förr hade jag föreläsningar om dom olika färgpersonligheterna ( röd, gul, grön, blå ) och vilken färg personlighet man var ( jag får ha ett inlägg om dessa tror jag ) Varumärke på sig själv och en övning i vad vi uppfattar hos andra... Det var en föreläsning på tre timmar med olika teman. Jag har funderat på att ha en eftermiddag ( troligen en söndag ) där jag pratar om alla dom här bitarna och där man får prova sin egen förmåga och se vad man får in. Vi får se vad jag hinner med framöver... Jag ska ju börja coachutbildningen i september, och just nu jobbar jag med många olika saker.

Jag hoppas ni är nöjda med svaren som jag har gett, annars återkommer ni! Det finns fler frågor som jag kommer besvara under veckan. Nu tänker jag måla färdigt väggen nere på gästhuset, och tänka på er alla härliga likasinnade själar som finns i olika länder på jordklotet och  som brukar titta in på bloggen.


För mig representerar denna bilden visdom "Kloka ord som används rätt, omvandlas till ovärderlig kunskap" Vem vet! kanske är det universums mästare som delger mannen kunskap som ska skrivas ner och förmedlas till oss på jorden...


Kram Anneli
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..