Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

lördag 15 augusti 2015

Vi är i Småland!

Hej Kära läsare!

Tittar in till er på bloggen lite snabbt! I går fyllde ju Robert år och jag hade fixat en helg borta... som han inte visste om. Nu kan jag berätta för er, vi är uppe på Sjöstugans camping och har det hur lugnt och skönt som helst. I dag har vi varit och fikat med Sara ( min kära kollega från förr, som även har hållit kursen som jag har varit på i veckan ) Jag har tagit lite bilder från stugan vi bor i. Det är strålande sol, men det blåser en hel del.

Vi har även hunnit med Pingstkyrkans loppis som ligger i Älmhult, rätt stort och bra priser ( vi köpte inget ) Nu hade vi tänkt åka ut på en liten runda och bara se var vi hamnar, vi har suttit i varsin solstol och druckit kaffe och bara njutit av varandra, kaffet och lugnet ( lyxigt värre ) Här kommer lite bilder...


Här sitter jag och kontaktar er! Fin utsikt.


Bilden tagen åt höger


Nedanför stugan vid vattenbrynet... det är sjön Möckeln vi bor vid.


Här bor vi!


Det är inte stort!


Här sover vi gott...Zzzzzz


Där sitter Robert!


Bakom vår stuga, står det här gamla trädet, och jag var bara tvungen att ta en bild. Den är enorm i omkrets.


En del av campingområdet. Villorna till höger är lite större och lyxigare än där vi bor. Det finns något för alla. Rakt fram finns vandrarhemmet.


Vägen in till Sjöstugans camping.Nu ska vi köra i väg en runda. Jag hoppas ni också får en fin lördagskväll. Robert hälsar och önskar er allt gott!

Kram Anneli


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..