Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

måndag 7 september 2015

Återblick på vår entré!

Hej Kära läsare!

I dag tänkte jag visa er lite nya bilder från gäststugans entré. Robert håller på med den långa muren upp till stugan och det tar sin lilla tid ( så är det när det regnar mycket ) men lite i taget, så är det snart klart. Själv har jag försökt måla färdigt och nu är det inte så mycket kvar. Men nu tänkte jag visa er vad fin muren blir... Här har han putsat muren och håller på att gjuta kanten ovanpå, jag kommer visa er när det är helt färdigt. Men jag kommer nog inte hinna måla den vit innan vintern! Blomman ni ser i trappan fick jag av våra kära grannar när dom var här på middag ( helt ljuvlig i färgen )


Här är ytterligare en bild på muren och den gjutna kanten! Min jord ligger fortfarande kvar och fler plantor ska sättas tätt längs muren upp... Det kommer bli jättebra när det är klart!


Här putsar Robert muren ( Jag är imponerad över hans arbete på fri hand ) det krävs att man vet vad man gör.


Fint!


Kanten som har gjorts ovanpå muren, den gjorde han en form som han göt efter och nu ska den putsas så den blir rundad i formen...I dag är det en härlig höstdag i Skogsbyn, solen skiner, luften är hög och fin att andas och det är alldeles vindstilla. Jag tänkte passa på att fotografera och njuta av det fina vädret, innan mina kunder kommer i dag. Jag önskar er alla en fin dag med positiva tankar i sinnet ( ni kanske har valt att klä er i rosa i dag! ) Så hörs vi i dagarna... I morgon ska jag vara i Älmhult hela dagen och kommer inte hinna med bloggen, så vi ses på onsdag igen.

Kram Anneli

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..