Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

måndag 28 september 2015

När livet förändras!

Hej Kära läsare!

Godmorgon! Vilken fantastisk, härlig dag vi har framför oss... Allt positivt är möjligt! När livet förändras blir vi oftast rädda och agerar som vi brukar ( vi förväntar oss det värsta ) men om vi tror att vi får hjälp av våra osynliga hjälpare, då blir vi också trygga i det nya som väntar oss! Nu ska jag berätta vad som har hänt i mitt liv.

Jag befinner mig mest i Älmhult och hjälper min kära vän Sara på VitaVis, och på resans gång har jag blivit erbjuden ett jobb med ungdomar som har det lite trassligt. Lönen och arbetet var så lockande, att jag har tackat ja... Eftersom jag har bett änglarna om hjälp och affinerat om det bästa som kan hända i mitt liv ( där jag kan hjälpa andra att hitta sin helhet och må bra ) hade jag kanske inte väntat mig detta! Men universum har sina egna vägar, som vi kanske inte alltid ser själv.

Så nu kommer jag ha en liten stuga som jag bor i och kan ha som ett litet kryp in ( jag ska ta lite bilder framöver, så får ni se hur det ser ut i Älmhult ) Det var Sara som skulle ha stugan till sin verksamhet, när deltagare går coachning utbildningen och behöver och vill stanna över. Ni vet Helle som ni möter på telefon, när ni ringer till VitaVis! ( hennes man har Kroons all Service i Älmhult ) Denna härliga mannen har fixat en bil till mig, som jag kan låna tills vidare... Visst är det fantastiskt hur allt kommer till oss, om vi själva agerar med hjärtat! Vi drar till oss likasinnade själar... för att vår energifrekvens sänder ut detta ( Attraktionslagen )

Nu kära läsare! uppmanar jag er att verkligen känna i era hjärtan, att allt positivt är möjligt. Låt änglarna hjälpa er, be om hjälp. Se framför dig hur allt löser sig till det bästa för dig, var öppen för det oväntade. Tills vi hörs igen...

Stor kram och lycka till på vägen!
Anneli

Det kan verka stort och skrämmande när du ger dig ut på okänt vatten. Se till att du förbereder dig för resan och ställer in dig på ett spännande äventyr. Du kommer alltid få hjälp om du ber om det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..