Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

söndag 6 september 2015

Öppna upp ditt hjärtchakra!

Hej Kära läsare!

Godmorgon! Vilken fantastisk, härlig dag vi har framför oss... Allt positivt är möjligt! Tack änglarna för all hjälp jag får i min vardag. Visst är det underbart när vi vet att vi har osynliga hjälpare med oss i vardagen. Tänk om alla hjälpare var synliga för alla, då skulle nog dom flesta bli rädda och osäkra. Jag tror det är så fiffigt ordnat, att dom finns runt om kring oss och försöker hjälpa, och den som ber om hjälp eller tecken får det mer än den som inte öppnar sig för den möjligheten, kanske är man bara omedveten om hur man ska göra.

Men jag tror också att vi måste göra jobbet själva! Allt handlar om energier och genom positiva tankar och känslor, skapar vi positiva händelser. Om vi ska hjälpa någon, bör vi göra det för att vi vill det i våra hjärtan, och inte för att vi ska försöka tjäna på det ( det slår tillbaka på oss själva ) Det är ett sätt för oss att öppna upp vårt hjärtchakra.

Att jag tar upp hjärtchakrat, är för väldigt ofta pratar människor med mig om detta. Hur kan man öppna upp hjärtchakrat? Jag kan bara berätta hur jag gör och det finns säkert många vägar för att öppna upp detta chakrat, men detta kan vara en pusselbit till det inre...

Jag använder rosa och röda kläder för att i handling tala om för mig själv att dagen i dag är fokuserat på hjärtat och mina känslor ( jag brukar inte använda rosa och rött samtidigt ) Den röda färgen hänger i hopa med vårt rotchakra och förankrar oss, det sitter nere vid våra höfter och könsorgan. Rosa hänger i hopa med den gröna färgen och vårt hjärtchakra ( hela bröstpartiet ) När man fokuserar på något då blir vi också mer medvetna, sen lägger jag till handlingar som bekräftar att jag arbetar med hjärtchakrat ( det kan vara att ge en ärlig komplimang, lyssna helhjärtat på en vän, ge bort en slant till någon som behöver det  när jag handlar, pyssla om mig själv ) Man bör ta hand om sig själv och ge sig själv det man behöver för att må så bra vi bara kan ( dom flesta är duktiga i perioder )

Många tar bättre hand om sina blommor och växter än sig själva! Jag planterade dessa fina hortensiorna i våras, och ni kan tro att dom har växt... Ny jord och massor av näring och kärlek!

Nu hoppas jag att ni förstår vad jag försöker förmedla, annars återkommer ni och ställer frågor... Ämnet är stort och det kan verka invecklat, men vi hjälps åt. Önskar er en rosa och kärleksfull dag!

Kram Anneli

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..