Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

onsdag 2 september 2015

Var är jag!

Hej Kära Läsare!

Jag har fått många härliga meddelande... Var jag håller hus! ( inga inlägg på bloggen ) Visst är det härligt när man är saknad och och kan påverka andras vardag genom att skriva det man faktiskt vet och tror på! ( jag blir så glad ) Så nu ska jag berätta var jag har hållit hus och varför jag inte hinner med bloggen.

Dels har jag varit på Vitavis i Älmhult och deltagit i Saras verksamhet. Helle har grupper med arbetssökande och jag har varit med och sett hur verksamheten fungerar ( mycket proffsigt ) I torsdags var det stresshantering och vad som händer i kroppen vid stress och hur man lär sig hantera stressen som dyker upp rent kroppsligt. Jag var ansvarig för denna föreläsningen och behövde sätta i hopa ett bra material som skulle passa gruppen ( så tiden räcker inte till! )

Sara har skrivit en bok "Vägen fram" som är speciellt framtagen för arbetssökanden. Den innehåller olika kapitel med text och uppgifter som hjälper den arbetssökanden att stärka sig själv och är samtidigt en personlig utveckling för varje individ ( jag var ju på handledarutbildning i augusti ) Tänk om alla som var arbetssökande fick denna möjligheten...

Sen har jag haft härliga möten med mina kunder, och dessa är väldigt viktiga för mig. Jag har haft personer här, som har bränt ut sig själv ( gått in i väggen ) och fått göra min stressbarometer test, så ni förstår att det är mycket just nu. Jag har tagit fram en stresstest som innehåller frågor som får fram hur stressad du är i kroppen, själen och sinnet ( all min kunskap ligger i denna testen ) Jag har även valt att ha med diskussions frågor om andligheten och hur personen ser på den själsliga biten ( mycket intressant ) en fråga som är intressant! är om personen tror på en högre makt eller att det finns något runt omkring oss som vi inte ser! ( detta gäller ju inte alla ) Alla som är hos mig... tror på detta, men inget man pratar om! Hmm Visste ni att 73% av alla sjukskrivningar i dag är stressrelaterade. Den största gruppen är kvinnor i 30 års åldern ( så här kan det ju inte få fortsätta )

Jag ska försöka hinna med er på bloggen, men ni får ha överseende om det inte blir inlägg varje dag. Tack all fina läsare för era komplimanger och fina brev till mig ( det värmer mitt hjärta ) Så nu vet ni lite om vad som pågår runt om kring mig för tillfället! Tänk om man kunde sitta här en vecka och sätta fötterna i den ljuvliga sanden! Tror jag ska drömma mig hit i sinnet! när vintern kommer...Nu önskar jag er en riktigt bra och positiv dag, där allt är möjligt!
Kram Anneli


2 kommentarer:

  1. Varmt Välkommen tillbaka ��
    Camilla C

    SvaraRadera
  2. Tack! Det värmer i hjärtat...
    Kram Anneli

    SvaraRadera

Skriv gärna ett inlägg..