Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

torsdag 31 december 2015

Gott Nytt År!

Hej Kära läsare!

Börjar med att fortsätta på gårdagens tema om vad som har hänt under det gångna året... Förändringar som har varit smärtsamma och som har krävt val som har varit jobbiga! Är när jag tog beslutet att flytta och börja nytt jobb i dom småländska skogarna i Älmhult. Jag tror vi är på jorden av en speciell anledning och att vi alla har kommit hit för att göra det som får oss att växa och utvecklas. När man börjar lyssna på intuitionen och låter den vägleda oss! då hamnar vi rätt ( även om vi inte har svaren hur det kommer bli ) I mitt fall valde jag ett jobb som hjälper andra att hitta sin helhet och trygghet i livet.

Jag har ju själv varit barnhemsbarn och fosterbarn med mera och tror vi utsätts för saker som kan vara en mening för framtida bruk. Så det nya jobbet har fört med sig en annan bostad och nya möjligheter att utvecklas. Detta för med sig funderingar runt Shabby chic stugans framtid och vad som är bäst att göra! ( låter det vara så länge ) Många har haft önskemål under året om vad jag ska skriva... Detta är några förslag som är önskade mest.

Trädmeditation och berättelser från andra om deras upplevelser
Mer om kroppen och hur den fungerar, berättelser från massage och behandlingar
Berätta om min uppväxt och bakgrund som fosterbarn
Tarotkort och tomtarna som jag har glömt att följa upp! ( Dåligt av mig att glömma )

Några fantastiska händelser... Är när Johan flyttade in i sitt fina 7 hus i somras ( Nu har han även träffat en jättegullig tjej sedan tre månader tillbaka. Hon heter Emily ) Johanna min dotter väntar sitt första barn i dagarna runt nyår. ( Det kommer bli en flicka ) En annan fin upplevelse som jag minns väldigt starkt... är när en kund kom för behandling och hade med sig en ängel klädd i gult och personen själv kom i kontakt med sin hjälpande ängel.


Så klart finns det mycket mer att ta upp, men det får räcka för den här gången. Jag kommer återkoppla längre fram till saker som hände i år. Nu tror jag det är dax att önska er alla en riktigt God Nyårskväll!
Robert och jag ska äta en god middag och ta ett varmt bad och bara ta det lugnt och njuta av dom sista timmarna på året... Passar på att tacka för alla fina julkort och sms som har inkommit under december månad, det har varit enormt mycket kärlek och omtanke som ni har gett mig! Tack!

I kväll tänder vi ett ljus och tänker på alla dom som har det svårt, eller sitter ensamma. Ett tänt ljus får mig att börja året på ett ljust och varmt sätt! Så tänd ett ljus och önska dig något som skulle betyda mycket för dig om det slog in! Se det önskade framför dig... ( Jag önskar mig en hund som får vara med oss i många år framöver )

Ett riktigt Gott Nytt År önskar jag er alla!
Stor kram Anneli

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..