Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

fredag 18 december 2015

Juletider!

Hej igen Kära Läsare!

Vad härligt att vara tillbaka och få skriva några rader till er alla där ute! Mycket har hänt sedan oktober och jag var inne här och skrev på bloggen. Jag vill tacka alla er som har skrivit till mig och undrat var jag håller hus! och att ni har saknat inläggen och andligheten som jag brukar ta upp...

Jag var ju och hjälpte Sara på VitaVis i Älmhult och tanken var ju att jag skulle börja coachutbildning för Sara, men få deltagare gjorde att den blev flyttad fram i tiden. Då Vitavis inte kunde betala mig någon lön, sökte jag efter ett extrajobb. Jag började arbeta på ett boende utanför Älmhult som ligger i en underbar skogsmiljö. Boendet har plats för sju ungdomar som behöver en trygg miljö och hjälp med att återställa balansen i livet.

Det tog inte lång tid förrän jag erbjöds en fast anställning och nu har jag varit där i tre månader. Jag stormtrivs med arbetet och har väldigt härliga och omtänksamma kollegor. Allt man kan önska för att man ska trivas på jobbet ( jag berättar mer om detta framöver ) Vad det gäller min bostad! det är en resa i sig. Jag var inneboende hos en väldigt fin vän, som har ett hus utanför Älmhult, sen fick jag den lilla stugan inne i Älmhult ( en lång historia som kan berättas vid ett senare tillfälle ) Jag kan nämna att det är enormt svårt att få tag i en bostad, men nu har jag äntligen landat i en stor lägenhet som ligger vid vatten och har massor av ekar och bokar runt huset.

Nu har ni fått en kort sammanfattning på dom sista månaderna, som ni förstår blir det för långt att pendla mellan Shabby chic stugan i Hörby till utkanten av Älmhult. Så klart är det andra saker som också har hänt som skapat denna förändringen i mitt liv, men att trivas på jobbet och att känna att man kan hjälpa andra är fantastiskt.

Nu kära läsare tänkte jag avsluta för i dag! men jag lovar att vi snart kommer höras igen. Jag hoppas ni har skapat lite julefrid i era hem, eller i era hjärtan.

Stor kram Anneli


                            Vintertid runt Shabbychicstugan,,

2 kommentarer:

  1. Kände på mig att det var dags att kolla in bloggen idag! Trevligt att läsa vad som händer hos dig! Kram

    SvaraRadera
  2. Tack goa Matilda... Du har en bra intuition, fortsätt på den vägen.
    Kram Anneli

    SvaraRadera

Skriv gärna ett inlägg..