Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

onsdag 30 december 2015

Summering av året!

Hej Kära läsare!

Godmorgon! Vilken härlig dag vi har framför oss... Allt positivt är möjligt. Vaknar tidigt denna morgon och det är mörkt och blåsigt.Visst saknar man solen och värmen och ljuset, allt brukar gå lite lättare när solen skiner. I dag tänkte jag dela med mig av tankar och händelser från året som har gått...

I början på mars börjar jag skriva här på bloggen och det tack vare människor som ville att jag ska göra det. ( och det är jag så glad för ) Ni har gett mig så många fina livsberättelser och tankar runt livet och andligheten. Fram till i dag har över åttio tusen besökare följt Shabby chic stugan  och allt som händer runt omkring hemsidan, visst är det fantastiskt!

Som ni alla vet, tror jag på numerologin och siffrornas magiska budskap. Min årsläxa under 2015 har varit 5... och femman står för att ingenting blir som man har tänkt sig ( ett turbulent år ) Det är bara att försöka använda all sin kunskap och be om hjälp, både av änglarna och människor i sin närhet. Jag skulle kalla det här året ett "förlust år" Det kan låta lite märkligt när man samtidigt har börjat ett nytt jobb och träffat massor av härliga människor.

I år har det varit några i min närhet som har lämnat jordelivet. Två av mina vänner har jag valt att avsluta vänskapen med. I båda fallen har det handlat om pengar! ( precis det som kan hända när man befinner sig i ett 5 an år ) Men jag tror att det kommande året för med sig stabilitet och nya möjligheter, men årsläxan för 2016 tittar vi på när året har börjat!


Massor av saker har hänt runt Shabby Chic stugan, vi har fått en veranda och målat och fixat både inne och ute. Rabatterna har fått massor av växter. Eftersom det är roligare att kunna visa er bilder samtidigt som man berättar vad som är gjort... Sparar jag detta tills jag kan lägga upp bilder igen.
Jag hoppas ni får en bra dag och själva funderar på året som har gått... Lyckades få in en fin vinterbild utanför stugan!Här kan ni se det fina fågelbordet som Robert har gjort. Här kommer även en hackspett på besök varje dag! Just denna dagen satt dom runt om kring och väntade på att jag skulle ta bort snön så att dom kunde få mat.
Några bilder lyckades jag få upp... Jiipi


Kram Anneli

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..