Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

lördag 23 januari 2016

Falska stenväggar del 2

Hej Kära läsare!

Godmorgon! Vilken fantastisk och härlig dag vi har framför oss! Allt positivt är möjligt... Visst är det så! I dag tänkte jag fortsätta med mina stenväggar... Jag har nu tagit bilder på vad du kommer behöva och så klart på väggen innan jag började. Som ni säkert förstår har jag varit och jobbat dessa dagarna och inte kunnat visa er. På tisdag ska bredbandet bli inkopplat ( om allt går som det ska Hihi ) och det ska bli jätteskönt.
Jag försöker att inte ha så många grejor i lägenheten under tiden jag renoverar och får fint ( Men nu börjar jag sakna mina härliga Shabby Chic möbler och smådetaljer ) Det får vara så en månad till! Och sen bör jag kunna möblera det som jag vill ha det. Nu ska jag visa er vad  jag använder...

Här har vi mitt blivande sovrum. Väggen var brunmålad och ska nu spacklas!


Jag valde att köpa rullspackel på Bygg Max ( kostar 179 kr för 12 liter ) Du tar spacklet i burken direkt med händerna och smetar på väggen.Så här ser det ut i spannen. Lätt konsistens att arbeta med...Jag har alltid en skål med vatten bredvid, för att torka av lister och sen kunna forma mönster på väggen. På väggen har jag precis lagt på spacklet och format det med handen och fingrarna!


Jag brukar göra en bit innan jag tar svampen och gör lite mönster.


Nu är väggen spacklad! Jag gör på samma sätt runt elementet, men här får man arbeta lite snabbare och det är lite mera pillerijobb... Men kul!


På denna bilden har jag hunnit måla väggarna en gång med vit färg. 


Innan den vita färgen har kommit på!Det var allt för i dag... Fortsättning följer!
Kram AnneliInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..