Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

tisdag 19 januari 2016

Skapa falska stenväggar!

Hej Kära Läsare!

Godmorgon! Vilken fantastisk och härlig vinterdag vi har framför oss... Allt positivt är möjligt! Vaknar och känner mig full av energi. Det är alldeles vitt utanför fönstret ( det har snöat rejält under natten ) Det första jag tänkte på när jag vaknade! Var att hoppa ur sängen och skriva en rad till er på bloggen. Jag drömde om en brunmelerad hund runt nyår och visste att våra vägar skulle korsas, jag hoppades och trodde det betydde att den skulle flytta in hos mig. Men nu visade sig att jag nästan skulle köra på den i stället! Jag kom körande och från ingenstans kom den upp på grusvägen ( som tur var körde jag sakta ) Jag kände genast igen den! och förstod att det måste ha varit en varning i stället. Kan nämna att jag inte hade på känn att den skulle dyka upp på vägen!

I bland blir man förvirrad av saker man drömmer eller får in via intuitionen ( det brukar inte hända ofta ) Jag tror det beror på sina egna önskningar! och det man vill. Nästa vecka får jag inkopplat mitt bredband och kommer skriva lite mer regelbundet på bloggen igen. I dag är jag ledig och ska fortsätta skapa stenväggar i lägenheten. Tänkte visa er stegvis hur man lätt och billigt gör detta, så jag tar bilder på materialet och vad du kommer behöva ( det är billigt och jätteroligt att göra ) Visar en bild så du får en uppfattning om vad det är.

Såhär ser det när man har gjort en bit! och målat den vit.


Såhär såg väggen ut när jag flyttade in!


Här kan du se när väggen ärr spacklad och jag har börjat måla den vit. Men i dag ska ta bilder på matrialet jag använder för att skapa väggarna.Köket håller på att renoveras... Tak, väggar, golvet är lagt och fönstret ska målas.


Bilden tagen från vardagsrummet ut i köket. 


Gången i köket. Här har väggen fått sig en omgång av spackel som ska torka...Nu har ni fått lite bilder så ni kan se hur det kommer se ut. Jag hoppas ni alla får en positiv och härlig dag! Så hörs vi snart igen.

Kram AnneliInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..