Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

måndag 29 februari 2016

Bakom kulisserna!

Hej Kära Läsare!

I dag tänkte jag visa er lite bilder på allt som händer i lägenheten, men innan dess tänkte jag berätta lite om vad som händer bakom kulisserna på bloggen. Många har hört av sig och vill gärna  kunna kommentera här på bloggen! Men det går inte... ( jag håller på att undersöka varför det inte fungerar ) Inlägget   "Till minne av en ung kille" har berört en del. Jag vidarebefordrar all kärlek och stöd till familjen från läsare  på bloggen...

Några vill att jag oftare ska presentera antalet besökare och berätta lite var  dessa likasinnade själar kommer i från. Det finns besökare från så många länder att listan skulle bli lång... Bakom hemsidan och bloggen har jag tillgång till informationen som berättar hur många besökare som finns och var dom kommer ifrån ( inte vem det är ) Vi har försökt göra räkneverket tillgängligt för er, men det verkar svårt.
( räkneverket som ni ser längst ner på hemsidan visar besökare just där ) Nu lämnar vi det! och går över till lite bilder från mina projekt här.

Detta är hallen och det man möts av när man kommer in. Väggarna har gjorts på samma sätt som i köket och sovrummet, taket har också fått sig en omgång färg. Borta på gaveln av garderoben har jag tapetserat björkar. Rakt fram finns toaletten och första dörren på vänster sida finns det jag kallar gästrummet ( inte påbörjat ännu ) andra dörren på vänster sida är ingången till sovrummet. Så nu har jag en fräsch hall som ska få Shabby Chic detaljer... det blir fiiint.


Jag tycker det blir en fin detalj med tapeten, som lyfter hallen och tillsammans med allt annat kommer det att bli bra.


Sovrummet är klart! Det var här jag visade er hur man skapar falska stenväggar av spackel. Taket är målat och ett nytt golv är lagt. Tyvärr syns inte mönstret på väggarna bra... HmmmSå här såg det ut innan!


Hallen innan golvet är lagt och tapeten har kommit upp. Det är en plastmatta som ligger på golvet ( tänk om det hade varit golvbrädor! Jiipi


Avslutar med en bild på mönstret som jag har skapat  på väggen i hallen (  ser ut som stenväggar )Jag återkommer med bilder efter hand som det växer fram med allt som nu ska sättas upp och bli ett Shabby Chic hem.Dom två närmaste dagarna ska jag på utbildning i Kristianstad, det är något som kallas "Repuls" och är kopplat till utåtagerande beteende ( ska bli jättekul ) Ska se vad jag kan leverera till er från dessa dagarna. Nu avslutar vi för i dag med alldeles färska siffror på antalet besökare på hemsidan och bloggen och det är 104 756 stycken! från starten i slutet på mars 2015. Tack alla fina själar som hittar hit.

Stor kram AnneliInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..