Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

måndag 15 februari 2016

Hitta din magiska sten!

Hej Kära läsare!

Det är helt underbart att vara saknad av er där ute i världen! Jag har hela tiden en förhoppning om att hinna med att skriva oftare till er... suck! Men min tid räcker inte riktigt till. Jag tycker det är så fantastiskt att så många likasinnade själar från så många olika länder möts här på Shabbychicstugans blogg. Det är från USA, Mexiko, Spanien, Tyskland, Polen och några länder till ( visst är det kul ) Men nu tänkte jag inspirera er att hitta er egen magiska sten ( jag har så klart en egen magisk sten! ) I tidigare inlägg har jag skrivit "Tänkvärt för veckan" och ofta använt författaren Rhonda Byrnes bok Kraften.

I dag tänkte berätta om magiska stenar som får dig att be om det du vill ha i ditt liv, eller kan stenen hjälpa dig att bli mer tacksam över det som redan  finns i ditt liv ( en tacksamhetssten ) Rhonda skriver väldigt bra om olika övningar som du kan göra i sin bok Magin. Om man vill ha ett bättre liv så får vi börja med att vara tacksamma över det vi har, då får vi också mera att vara tacksamma över   ( så fungerar attraktionslagen ) Ju mer jag övar på allt jag har att vara tacksam för, ju mer får jag att vara glad och nöjd över.

Att välja en magisk sten är otroligt kul och när du har hittat den! har du redan själv fyllt den med magi! Det vi sänder ut får vi tillbaka... Du kan välja en sten från naturen, eller riktar du in dig på en kristall. När jag började leta efter min magiska sten, fick jag en ängel i kristall ( så den kan komma till dig på många sätt ) Den jag sen valde själv, kom från naturen och är väldigt grå och vacker. Så jag har två magiska stenar!

Jag lägger den i fickan på morgonen och ber om magiska händelser och positiva energier. På kvällen när jag lägger mig, tackar jag för all hjälp jag har fått under dagen och allt magiskt som har hänt. Att bära med sig sin magiska sten gör att du kan ta upp den under dagen och be om hjälp eller bara vara tacksam för något som händer dig. Du börjar helt enkelt att tro på att magiska saker kan hända dig ( ni får gärna berätta om era stenar för oss här på bloggen ) Ni får såklart fortsätta att skicka era fina livsberättelser till min e-post anneli@shabbychicstugan.seEn fin sten skapad av naturen själv.En fin naturbild...


Min magiska ängel i kristall! 
Nu hoppas jag ni alla vill ha en magisk sten i ert hem eller bära den på dig... Jag ser fram i mot att höra om era magiska stenar och vad som händer. Jag önskar er en trevlig kväll och hoppas ni får sova gott!

Kram AnneliInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..