Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

söndag 7 februari 2016

Naturens läkande förmåga!

Hej Kära Läsare!

Godmorgon! Vilken fantastisk och härlig dag vi har framför oss... Allt positivt är möjligt! Detta kan vara svårt att säga när vi är i en svacka med oss själva ( men det är då vi behöver det som mest ) Många berättar att det går lätt när man mår bra och energin är på topp! men när man är låg och nere fastnar man lätt i oro och negativt tänkande. Jag håller med... Det är därför man ska ha en Godmorgon tavla vid sängen. Så man ger sig själv positiv energi och skapar en positiv förväntan inför dagen... Det som händer inom oss är att vi blir förväntansfulla och nyfikna på dagen, du kommer vara öppen för det oväntade.

Att vända en tuff situation kräver ett annat tänkande än vad du brukar använda ( jag har en tjej som nyligen vände sig till mig och tog upp ämnet, hon mår inte så bra! ) Hon är mitt uppe i en separation och killen i fråga har lyckats få henna att bara känna oro och negativa tankar. Vi hade ett långt samtal om hennes situation och hur hon ska återfå energin och sin självkänsla ( värdet på sig själv ) Många gånger behöver vi se saker ur ett annat perspektiv och få pusselbitar att hantera personer runt om kring oss. Mannen ifråga är duktig på att visa avstånd och har inte lärt sig att kommunicera och kompromissa ( han vill inte! )  han ser inte sina fel... Hans avståndstagande och brist på att prata, kommer troligen från hans uppväxt, vi lär oss och tar åt oss från den miljön vi växer upp i. När vi är vuxna har vi tagit med oss dessa beteenden och detta kan skapa problem i relationer. Vi får hoppas att vi möter människor som kan hjälpa oss på vägen och att vi då är öppna för förändring...

Det är viktigt att vi blir sedda och att vår partner lyssnar på det vi säger. Vi behöver alla bekräftelse och kärlek. Men det gäller även oss själva också, det vi vill ha från andra bör vi ge själva... Jag har tidigare tagit upp vikten av att lära oss kommunicera ( kan låta lätt, men ack så svårt )


Naturen är en läkande plats! En skogspromenad får oss på gott humör och vi tänker bättre!
Vi har ett underbart väder i dag som inspirerar till skogspromenader och meditation vid ett träd... Jag har skrivit om trädmeditation i tidigare inlägg! Så gå gärna tillbaka och läs om du vill veta hur jag och många andra brukar göra. Jag önskar er alla en riktigt härlig och vilsam Söndag med mycket kärlek.

Stor kram AnneliInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..