Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

fredag 19 februari 2016

Ta hjälp av Tankekorten!

Hej Kära Läsare!

Godmorgon! Vilken fantastisk och härlig dag vi har framför oss... Allt positivt är möjligt! Dagen känns förväntansfull och jag ska fortsätta måla och fixa i lägenheten. Tittar på min magiska sten och känner att det är magi i luften! ( en härlig känsla ) I natt vaknade jag av att någon tog i ytterdörren... men när jag gick upp var det mörkt i trapphuset och ingen fanns där! Jag kunde känna en stark närvaro av andliga energier. Jag gick ut och satte mig på balkongen en stund ( den är inglasad ) det var så tyst och fridfullt ( Brrr men kallt ) Där satt jag och lyssnade på tystnaden och vattnet och försökte få kontakt med den andliga närvaron som fanns med, men kunde bara känna att jag inte var ensam. När jag gick och lade mig igen hade jag med mig en känsla av magi och nya energier på väg in! ( jag vet! men kan inte riktigt sätta ord på det ) Jag hoppas ni förstår vad jag menar med en känsla i kroppen som ger glädje och man känner ett lugn. Somnade om och vaknade klockan sju! med en härlig känsla i kroppen ( förväntansfull )

Jag tror många av er har upplevt samma sak, men rädslan av att inte kunna se vem som är där! gör att vi tappar kontakten med den andliga varelsen som försöker hjälpa oss på något sätt ( det är inte alltid jag ser! i bland känner jag bara närvaron ) Det pågår så mycket runt om kring mig och jag har inte lagt så mycket tid på meditation och den inre världen när det gäller mig själv ( jag ska skärpa mig ) Nåväl! allting går att ändra på... Tankekort kan hjälpa dig att få budskap från våra andliga vägledare!

Jag tog ett tankekort nu på morgonen ( ett änglakort ) och fick upp... "Du är guld värd" Vilket fint budskap från andevärlden! Tack ( en riktigt bra start på min dag! )


Så här ser "Änglakorten ut"Vi är inte ensamma! Jag tror våra andliga vänner har som uppgift att hjälpa oss... om vi bara vågar öppna oss för den möjligheten.
I naturen är allt levande... energierna är rena och friska. En promenad i skogen en tidig morgon... ger en otroligt bra start på dagen.

Nu mina kära läsare! Ska jag sätta fart med dagens bestyr. Jag kommer tillbaka om några dagar ( ska jobba under helgen ) Jag önskar er en bra dag och hoppas ni får en trevlig och avkopplande helg. Bilder från renoveringen kommer framöver och på dom färdiga stenväggarna!

Kram Anneli

1 kommentar:

  1. Jag tror på andlighet, energier mm. Men har aldrig vågat prata om det. Personligen tror jag, att vi människor bara är en liten nål i en stor höstack, vi är små. Det finns en högre makt över oss. Det är först nu jag vågar och börjar öppna mig, tack vare din underbara blogg Anneli. Varma kramar från en trogen följare

    SvaraRadera

Skriv gärna ett inlägg..