Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

torsdag 18 februari 2016

Till minne av en ung kille!

Hej Kära Läsare!

I dag eller rättare sagt i kväll! sitter jag och lyssnar på skivan "Saknad" som Robert gjorde för många år sedan ( den finns på hemsidan under musik ) han skrev låten saknad när hans pappa hade gått bort. Jag kan också berätta att jag äter havrekakor och dricker kaffe, samt tänker på gymmet som jag aldrig verkar komma till... men det känns mindre viktigt i dag. Det jag nu ska berätta för er är sorgligt och det berör mig långt in i själen. Hoppet är en stor drivkraft att vilja vara kvar här på jorden och den här personen jag ska berätta om tappade det!

I dag har jag fått ta del av en livshistoria som har tagit slut, en ung person i 25 års åldern har tagit sitt liv. En gång var han en kille som gick i skolan och hade massor av kompisar, han var en i gänget! Han hade svårt att koncentrera sig i skolan och blev lite av klassens clown. Den här killen hade mycket energi och var lite kaxig på utsidan, men på insidan kände han sig i underläge. Han kom från en stabil familj med dom rätta förutsättningarna att lyckas ( enligt svenska normer ) men någonstans på vägen gick det fel.

På helger var det fest och tillgång till droger och sprit, han var en av dom som provade detta och blev fast i träsket. Detta skulle bli början till ett mycket svårt liv... Men på den tiden lekte livet, trotts att han inte fixade skolan hundra procent, för han var omtyckt av kompisarna och tjejerna. Droger och kriminalitet gjorde att han hamnade på ungdomsvårdsanstalter och hem som skulle motivera honom att vilja leva ett annat drogfritt liv! men inget hjälpte. Hur han än försökte trillade han dit om och om igen. Hans familj har stöttat och gjort vad man har kunnat, han har jobbat och tjänat pengar i mellan gångerna han trillade ner i missbruket.

Ingen anade att han skulle ge upp hoppet och hänga sig! men det gjorde han. Kanske var han så trött på att hela tiden misslyckas och inte kunna stå i mot suget efter något som fick honom att fly en stund, så han såg ingen annan utväg än att avsluta sin tid här på jorden. Vad tror ni hade kunnat motivera honom att stanna kvar ett tag till?


Hittade denna vackra skapelsen! Visst är den fin...
Dagen i dag är till för eftertanke... hur kan vi hjälpa någon annan som för ett krig med sig själv. Det är en bra fråga att ställa sig själv. Med massor av kärleksfulla energier och tankar om en bättre morgondag! önskar jag er alla en god natts sömn.

Kram AnneliInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..