Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

måndag 7 mars 2016

Bara bilder!

God kväll Kära Läsare!

Tittar bara in och lägger upp lite bilder så ni kan följa vad som händer i lägenheten. Jag har ju glömt att visa hur det har blivit i köket sen jag fick stenväggar och målat... Men vi börjar i hallen ( jag har fått upp mina bjälkar! och belysning på väggen)

Välkomna  in!
Här kan ni se hur det ser ut när man sätter belysningen rätt högt upp på väggen och låter den stråla ner på den falska stenväggen. ( kommer strax! skylten som jag gjorde i somras )


In i det färdiga sovrummet... ( det var här jag visade er hur man skapar stenväggarna )


Robert har gjort den fina Shabby chic gaveln på sängen. Många av detaljerna känner ni säkert igen från tidigare inlägg. Jag är så glad för hjärtana som han har gjort och satt dit... ( han vet att jag älskar hjärtan detaljer ) fiint


I morse hade det snöat igen! ( ni hör min irritation över vädret ) Nåja det blir snart vår och solen kommer skina och värma gott. Här ser ni den färdiga väggen  för tillfället.


Här kan ni se ut i hallen från sovrummet och en liten bit av köket. Nu tar vi oss in i köket...


Här har ni köket! Tråkiga handtag på luckorna ( men dom kan man byta längre fram )


Köket från vardagsrummet. Många saker som ska få shabby stilen framöver. 

Nu fick ni en liten rundtur i lägenheten, jag visar lite nya roliga bilder efterhand som Shabby Chic hemmet växer fram. Just nu är det lite tomt på detaljer och sådant som hör till i hemmet. Jag kommer att lägga upp före och efter bilder på hemsidan under bilder ( kommer under veckan ) Nu kära läsare! önskar jag er en god natts sömn.

Kram Anneli3 kommentarer:

  1. Hej Johan. Tack... Kul att du tycker det blir fint.
    Kram Anneli

    SvaraRadera
  2. Hej Johan. Tack... Kul att du tycker det blir fint.
    Kram Anneli

    SvaraRadera

Skriv gärna ett inlägg..