Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

tisdag 15 mars 2016

Din Livslinje!

Hej Kära Läsare!

Godmorgon! Vilken fantastisk och härlig tisdag du har framför dig... Allt positivt är möjligt! Javisst är det så. I dag är det lite mulet och grått men ändå vår i luften ( Jiipi!!! ) Jag saknar värmen och alla färger som våren och sommaren för med sig. Vet ni! februari är min sämsta månad på året... Många tråkiga saker har hänt i mitt liv just i februari ända sen jag var liten, kanske spelar detta in för att kroppen minns. Jag tror visst att detta spelar in, men jag tror vinterns mörka och gråa vardag också påverkar mig när vi kommer till februari.

Jag har lagt ner mycket tid genom åren att arbeta med mig själv. Ett bra sätt är att göra en livslinje!    ( man börjar när man föds och går fram till den åldern du har nu ) Man börjar med att se hur kom du till världen, fanns det några komplikationer eller annat som hände ( jag föddes genom en normal förlossning i Falköping ) Sen fortsätter man framåt och tittar på bra och dåliga händelser som har påverkat ditt liv. När jag var fyra år hamnade jag på ett barnhem tillsammans med min lillebror och vi delades där ( jag har haft många drömmar från den tiden, då jag växte upp ) Vi träffades dagtid och fick leka tillsammans men inte sova i hopa. När jag skulle fylla sex år flyttades jag till Skåne och blev ett fosterbarn ( i dag heter det familjehem ) Denna flytten ägde rum just i februari! Sen fortsätter man framåt och ser vilka viktiga händelser positivt och negativt som ägde rum. Man tar även med viktiga personer som var till hjälp under vägen, kanske någon som var snäll och hjälpsam och förmedlade kärlek på något vis.


Nu tror jag ni förstår hur man gör när man vill titta på sitt liv. Ni bör ha papper och penna till hands och skriva ner allt. Gör en linje och börja när du föds och gå framåt på linjen och markera åldern och händelse, sen skriver du ner det som hände och vad du kände. ( ta även med viktiga djur eller andliga händelser som har påverkat dig )

Du börjar när du startar din resa på jorden! Numerologin kan vara en viktig detalj som berättar vem du är och vilken läxa som ska läras i "livets skola" Även namnet du får avslöjar en del om dig själv        ( namnet kan ju alltid ändras och få andra vibrationer ) Var du önskad av dina föräldrar?

Hur var dina första levnadsår? 


Naturen och omgivningen har också påverkat dig! Vilken miljö du växte upp i. Fanns det djur som betydde något? För mig var skogen en viktig plats...Det blev mycket att tänka på i dag och det startar en del funderingar inom dig. Min tanke med detta är att du lättare ska förstå dig själv och kanske andra, men även att tänka i nya banor. Ni har också fått ta del av min historia och jag kommer återkomma till detta. Nu kära läsare lämnar jag er för i dag och hoppas er tisdag blir magisk och innehåller massor av positiva händelser... Solens strålar skiner in genom mitt köksfönster just nu, och det värmer så gott!

Kram Anneli2 kommentarer:

  1. Jag var nog inte önskad. Ingen kärlek eller ngt under min uppväxt

    SvaraRadera
  2. Jag var nog inte önskad. Ingen kärlek eller ngt under min uppväxt

    SvaraRadera

Skriv gärna ett inlägg..