Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

måndag 21 mars 2016

Första kontakten med mäklaren!

Hej Kära Läsare!

Tittar in till er alla här på bloggen och hoppas allt är bra med er... Var ni än befinner er i världen. I dag kan jag berätta att Shabby Chic stugan kommer att bli till salu och beräknas läggas ut till försäljning Lördagen den 9/4 ( Många blandade känslor som rör sig i min kropp ) Jag har fått frågan "Vad kommer hända med Shabby stugan" Så nu vet ni vad som kommer att hända fram över...

Jag hade tänkt att ni ska få följa processen med försäljningen. I dag har jag och Robert träffat en mäklare som vi kände att det var rätt med. Vi har på olika håll kollat rundor och pratat med människor i branschen, men det har av olika anledningar inte känts rätt. Som ni vet... tror jag på att träffa likasinnade själar som tror på energier och andligheten. Jag bad universum och änglarna om hjälp att finna den rätta personen för att sälja Shabby Chic stugan och när jag satte mig ner och sökte på  Google... dök hon upp! ( men då har vi besökt och träffat en del andra ) Nu har jag suttit och försökt få fram bilder och sortera dom, jag får fortsätta i veckan. Jag tänkte visa er lite fina bilder som är kopplade till stugan.


Här är den fina våningssängen som Robert byggde i gäststugan.


Köket i Gäststugan... Ni kunde följa Robert när han gästbloggade och byggde köket.
Hallen i gäststugan...


Detta är hallen från andra hållet. I golvet ligger golvvärme och det har varit helt underbart att ha när det har varit kallt ute.


Välkommen in i storstugan... hihi En fin bild från förra sommaren när vi höll på och renovera. Detta var efter midsommar och blommorna sjöng på sista versen.Ni kommer få se många bilder från åren tillbaka och följa allt vi har gjort i vår underbara stuga! Många av er har varit med sedan jag startade bloggen för snart ett år sedan ( om ca en vecka firar bloggen ett år! Oj vad det har hänt mycket ) Ni kommer känna igen mycket, men jag hoppas ni kommer tycka det är givande ändå. Nu önskar jag er en god natt sömn... så ses vi om några dagar.

Kram Anneli
1 kommentar:

  1. Vad tråkigt att höra att ni ska sälja stugan! Men skönt att ni hittat en mäklare ni fått förtroende för. Hur ser det ut för din verksamhet fram över? Kommer du fortsätta? Kramar

    SvaraRadera

Skriv gärna ett inlägg..