Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

torsdag 3 mars 2016

Känslor!

Hej Kära Läsare!

Godmorgon! Vilken fantastisk och härlig dag du har framför dig.. Allt positivt är möjligt! I dag är en magisk dag!Jag känner på mig att den kommer bli alldeles speciell  ni vet den där känslan av lycka och förväntningar man kan ha ( positivt tänkande skapar den känslan ) Just så! känner jag mig i dag... ( Oj vad det bubblar och spritter i kroppen ) Jag tror ni kan känna igen er och förstå vad jag menar.

Som ni vet, har jag varit på utbildning i två dagar och det har gett mig så mycket positiv energi och bekräftelse på att mina egna tankar i arbetet är helt rätt ( att se till hela människan, tankar, känslor och vårt beteende ) Utbildningen heter rePuls och Gunilla Dobrin är skaparen bakom sitt livsverk. Man kan säga att det är "läran om känslor" och sociala förmågor. Att inte döma eller förmana eller anklaga utan utforska och ställa frågor så barnet eller den vuxne får chansen att fylla i sina kunskapsluckor.

Jag ska försöka förklara det kort och enkelt... En tanke skapar känslan eller känslor, som i sin tur skapar ett beteende! Om vi får lära oss mer om våra känslor och fyller på med kunskap och förståelse ( om hur vi fungerar själva ) då fyller vi i dom kunskapsluckorna som finns. Då får vi verktyg så att vi lättare kan navigera i livet, våra sociala förmågor blir bättre ( som att lyssna bättre, kunna stå i kö, kommunicera bättre, med mera )

Tänk om du själv mötte en person som verkligen var intresserad och lyssnade på dig! Inte dömde dig eller talade om vad du skulle göra! utan ställde frågor till dig om hur du tänker och känner! Någon som frågar och inte förutsätter hur det är eller varför du beter dig som du gör. Hur tänker du? eller vad känner du? vad tror du blir bäst? med mera. Att våga ställa frågor... Jag hoppas ni förstår hur jag menar, annars frågar ni. Phuu det är inte lätt att försöka förmedla korta budskap!


Vår kropp förmedlar det vi känner i våra hjärtan!
Nu kära läsare hoppas jag ni får en bra och magisk dag!
Kram AnneliInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..