Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

tisdag 29 mars 2016

Städning i Shabby Chic Syugan!

Hej Kära Läsare!

Godmorgon! Vilken underbar dag vi har framför oss... Allt är möjligt denna fina tisdag! Jag är i Shabby chic stugan och storstädar. Det är en underbar morgon där solens strålar skiner på stugan och man blir på sååå gott humör! ( trotts att jag ska vara inne och fortsätta rensa ut och städa ) Nu har ju många saker flyttat till lägenheten i Östra Göinge och det ser inte riktigt ut som det brukar i stugan.Tänkte visa er hur det ser ut nu... Mäklaren Nina kommer den 4 april och då ska det vara färdigt. Nästa vecka ska Shabby Chic stugan fotograferas och resten hinner förhoppningsvis bli klart! Tur att jag har en underbar chef som har hjälpt mig att ändra mina jobbdagar ( jag skulle verkligen behöva fler timmar på dygnet just nu ) Nu kör vi lite bilder från vår underbara stuga...

Vårt underbara kök... ( mycket underbart nu! Hmm )

Såhär ser utsikten ut från matplatsen! ( det är här jag sitter och bloggar till er! )


Här ser jag ut genom balkdörren. Solen går upp här och det är underbart att gå ut och dricka morgonkaffet...

Det är underbart att sitta här och blogga till er igen! Soffan åkte upp till lägenheten, så nu har fåtöljerna från gäststugan flyttat upp... ( ska jag vara ärlig! så var soffan för stor )


Nu fick jag upp lite fönsterluckor här också!


Robert har byggt en ny tv bänk till Shabby stugan... den är gjord i gamla bjälkar ( den är helt underbar)
Nu ska jag ut och hänga tvätten på torkställningen och fortsätta städa... Phuu Jag tar bilder efter hand, så ni får se hur jag sliter! hihi Ni får gärna kommentera och tycka till om den nya möbleringen. Kan även berätta en hemlighet för er! det är många positiva andeväsen som susar förbi lite överallt... men det är härligt med sällskap och alla energier som är så positiva. Jag har fått massor av information och vad vi ska se upp med, tyvärr kan jag inte delge er informationen ännu ( då kan saker bli fel ) Robert har fått informationen och Nina mäklaren vet vilka dom första blir som tittar på stugan! Vid vårt första besök med Nina, hade jag budskap till henne och detta resulterade i en mindre sittning ( hon undrade hur jag kunde veta allt detta och ge svar på hennes frågor ) Jag återkommer i ämnet och berättar för er... nu mina kära läsare önskar jag er en positiv och härlig dag.

Kram Anneli
4 kommentarer:

 1. Marie Karlsson29 mars 2016 10:55

  Åh. Himmel vad intressant. Väntar på fortsättningen. Kram

  SvaraRadera
 2. Marie Karlsson29 mars 2016 11:00

  Åh. Himmel vad intressant. Väntar på fortsättningen. Kram

  SvaraRadera
 3. Hej Marie! Kul att du har hittat hit till bloggen... Välkommen
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 4. Hej Marie! Kul att du har hittat hit till bloggen... Välkommen
  Kram Anneli

  SvaraRadera

Skriv gärna ett inlägg..