Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

torsdag 10 mars 2016

Stjärntecknen berättar om obalanser i kroppen!

Hej Kära Läsare!

I dag vaknade jag tidigt av en fågel som sjöng utanför fönstret ( högt och tydligt ) Det verkade som han hade bestämt sig för att nu skulle jag bara upp... Hihi han lyckades! Visst är det underbart att få vakna till naturens egen väckarklocka. Lägenheten ligger i en härlig miljö vid Helge Å med skog runt om kring knutarna. Ska ta lite bilder så ni får se hur det ser ut runt det lilla hyreshuset.

I dag tänkte jag återkomma med ett inlägg som jag hade förra året och som många läsare tyckte var jätteintressant och som har hjälpt många ( jag blir så glad ) Ni hittar det tidigare inlägget under våra stjärntecken om ni vill komma i kontakt med Lena Åkesson som arbetar med våra grundämne i kroppen på cellnivå. Här nedan kan ni se symtom och problem som är kopplade till era stjärntecken. Jag är född i skyttens tecken och får problem med torr hy och då behöver jag se över min kost och se till att jag får mycket frisk luft. Jag behöver grundämnet Kisel... ( jag ska köpa en kur Silica som är för hud och hår ) Alla förändringarna i mitt liv har gjort att mina rutiner har rubbats och jag behöver se över detta ( all denna kunskap och ändå kan det i bland vara sååå svårt! Jag tror ni vet vad jag menar ) Här nedan kan ni se vilka symtom som är kopplade till era egna stjärntecken...Stenbocken Om det finns obalanser i kroppen. Trötthet och ont i skenbenen, huvudvärk och kan få mindre besvär med luftvägarna.
Vattumannen Grubblar och går gärna undan och vill vara i fred. Svårt att öppna sig för andra och lämna ut det innersta (och detta kan ju skapa en del problem inom personen )
Fisken Får lätt kroniska inflammationer och har ofta bristande självförtroende. Problem med njurar och blåsa uppstår om problem finns i kroppen.
Väduren Astma och allergier är saker som väduren kan få problem med om det finns obalanser, samt luftrören. Men även mentala problem kan uppstå och som visar sig som dåligt självförtroende.
Oxen Får vandrande reumatism som är som en barometer i kroppen, går upp och ner ( flyttar runt i kroppen ) Migrän oftast på höger sida av huvudet och vid lågtryck ( vädret ) uppkommer tryck i huvudet.
Tvillingen Har ofta problem med lederna och magsäcken, om man har ätit mycket magmediciner   (vilket är vanligt i vårt stressade samhälle )
Kräftan Om kräftan får obalanser i kroppen så drabbas alla muskelfästen, senor. Dom har svårt att bli av med slem i luftvägarna efter en förkylning. Vanligt med hål i tänderna och en försämrad tandhälsa.
Lejonet Dom får kalla händer och fötter, nästippen blir också kall. Kramp i dom små kärlen och ont där krampen uppstår ( cirkulationen är begränsad )
Jungfrun Har oftast en vandrande reumatism ( fibromyalgi ) dom behöver tänka på sig själv och inte hjälpa alla andra först ( dom vill så väl och att alla ska må bra )
Vågen Dom drabbas oftast av urinsyra i blodet och musklerna och lederna blir ömma. Om denna obalans finns, behöver dom dra ner på mat som blir syrabildande ( kaffe, bröd, kött m.m ) och se till att återställa ph balansen och bli basiska i kroppen.
Skorpionen Problem med huden kan uppstå, annars är dom oftast friska.
Skytten Problem med huden ( alla problem med huden ) hår och naglar blir sköra. Självförtroendet sviktar och dom kan bli ängsliga.


Nu kära läsare önskar jag er en givande och positiv dag. Hoppas ni också får ta del av vårtecknen som naturen visar oss ( helt underbart att känna våren i luften ) Vädret är dock lite mulet och grått! men vattnet i Helge Å rinner så lugnt och vackert förbi mitt köksfönster, så rofyllt. Jag har även lagt upp bilder på hemsidan, ni ser dom under bilder.

Kram Anneli


Här följer lite bilder på Helge Å och naturen runt omkring där jag bor... Vackert!


3 kommentarer:

 1. Stämmer lite läskigt bra! Kram

  SvaraRadera
 2. Hej Kära Tilda i trädgården! Ja detta är super intressant...
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 3. Marie Karlsson29 mars 2016 12:34

  Mycket intressant, jag är Vattumannen

  SvaraRadera

Skriv gärna ett inlägg..