Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

tisdag 26 april 2016

Besök på loppis!

Hej Kära Läsare!

Godmorgon! Vilken fantastisk och härlig dag vi har framför oss... Allt är möjligt! Nu har jag äntligen hittat en dag i maj för massage och behandlingar, tyvärr blir den fullbokad för kunder som väntat på tider ( men jag försöker hitta fler dagar ) Kan även berätta att det var en ny visning i Shabby Chic stugan i går... två stycken som var på besök. Nina har även fått nya intressenter som vill boka en visning ( jättekul ) Vi får se vad som händer under veckan!

Jag var ju på loppis i Hässleholm sist jag var ledig och hittade lite roliga yllefiltar och örngott, tänkte visa  er lite bilder därifrån... Oftast är där många roliga saker att köpa till en billig peng och mycket att välja på, men jag hittade inget speciellt som skulle bli fint i Shabby looken ( och just nu ska jag inte ta på mig mer, utan bara få färdigt annat ) Men det är väldigt roligt att titta!

 Just denna dagen var där lite folk och jag kunde ta bilder. Lokalen är stor med lite olika rum att gå in i. Det finns allt möjligt från möbler till porslinsfigurer och kläder.
Till höger finns en hel vägg med krukor och lite annat smått och gott! Vid tredje skåpet på vänster sida, där går en gång in till gardiner och annat.


Här finns en gång med bara dukar, gardiner och filtar med mera...
Om ni vill besöka loppiset i Hässleholm ligger det på samma gata som bowlinghallen och mitt i mot Kvantum ( kommer tyvärr inte i håg namnet på gatan ) Hässleholm har flera olika loppisar att gå på, dom är dock öppna på olika dagar. Nu ska jag försöka ta ett ryck i lägenheten så den blir fin till Valborgsmässoafton... Jag önskar er en kärleksfull och fin dag.

Kram Anneli


1 kommentar:

  1. God morgon! Visst är det en underbar dag. Skoj att det blir fler visningar, håller tummarna. Ser stort ut på Loppisen. Dem verkar ha det mesta. Dit ska jag ngn dag. Ha en fin dag Anneli. Kram

    SvaraRadera

Skriv gärna ett inlägg..