Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

måndag 18 april 2016

Lita på första känslan!

Hej Kära Läsare!

Godmorgon! Vilken fantastisk och härlig måndag vi har framför oss... Allt positivt är möjligt! Visst är det så. I går var det visning av Shabby Chic Stugan och det var fyra visningar som ägde rum
 ( jättekul ) Jag vet inte riktigt hur stort intresse som fanns, men det får vi se! Någon dök inte upp och någon avbokade sin tid. Att köpa hus är en stor affär och det ska kännas bra i kropp och själ, man brukar veta inom sig om det är rätt. Om ens första känsla är bra! ska man lita på den. Sen kan man komma tillbaka och se saker och inhämta information som man kanske inte såg vid första besöket. Vi får se vad som händer i veckan!

I dag ska jag måla färdigt i lägenhetens gästrum och få lite ordning i lägenheten. Jag har fått härliga rapporter om att våren har kommit på lite olika delar i Sverige, en vän i Småland berättade att fem små söta lamm skuttar rundor i hagen... Man blir så glad när man hör att allt har gått bra ( hälsa dom små liven från mig hihi ) Nu önskar jag er en riktigt kärleksfull och magisk dag med allt vad det kan innebära.
Kram Anneli

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..