Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

tisdag 12 april 2016

Svar på frågor!

Hej Kära Läsare!

Godmorgon! Vilken fantastisk och härlig dag vi har framför oss... Allt positivt är möjligt! Denna tisdag skiner solen! Jiipi  Shabby Chic Stugan badar i solsken och fåglarna flyger fram och tillbaka med pinnar (verkar som alla har vårkänslor ) Jag har druckit kaffet ute och njutit av morgonen, känns konstigt att det är sista våren i stugan och att nästa år sitter någon annan här och dricker kaffe... Jag har fått många frågor om bloggen! om den kommer vara kvar efter att stugan har blivit såld? Eftersom mitt liv fortsätter och det finns sååå mycket att skriva om... har jag bestämt mig för att fortsätta. Det kommer nya projekt och Shabby looken är en del av mitt liv, så det är klart att vi fortsätter träffas här!

När det gäller alla massager och behandlingar med mera... har jag svårt att hinna med detta just nu! Ska försöka hitta möjligheter att ha vissa dagar i månaden framöver, men det får vänta en tid till ( kan inte riktigt säga när, men det blir i sommar ) Jag kommer att ha massagedagar i Shabby Chic Stugan i Maj för gamla kunder ( jag vet att jag lovade i April ) Passar på att tacka för alla fina kommentarer om stugan, nya som gamla läsare. Nu tänkte jag visa er bilder från gårdagen!

Jag tycker om Ninas skyltar... en sitter vid huset och några är utplacerade runt om kring Höör och Hörby.Förra året tog jag bilder på vitsipporna som kommer här, några har dykt upp! Vitsippor 


Vägen fram till stugan... Jag tycker allt ser så kalt ut innan löven har slagit ut! Sen är det som man bor inbäddad i skogen.


Till och med riset i mina blomlådor ser tråkigt ut nu... Jag kommer låta dom sitta kvar om dom nya stugägarna vill plantera något fint i dom.


Tvättade av vår välkomstskylt vid entrén... 


Vintern har gått hårt åt min ena kista som jag förvarar saker i, en bräda i botten har lossnat och lite andra skavanker har dykt upp... Funderar på att inte reparera den faktiskt!Nu har ni fått följa med på en liten rundvandring från gårdagen... I dag börjar jag jobba 16.00 och vi har ju sovande jour och fortsätter vårt arbetspass när vi vaknar, så i morgonkväll 21.00 slutar jag! Så jag återkommer i veckan till er. Önskar er en positiv och magisk vecka...

Kram AnneliInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..