Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

lördag 16 april 2016

Vilket intresse för Shabby Chic Stugan!

Hej Kära Läsare!

Godmorgon! Vilken härlig och fantastisk dag vi har framför oss i Shabby Chic Stugan... Det är lite magisk dimma som ligger över Skogsbyn denna morgon. Det är nästan lite kusligt tyst, till och med fåglarna är tysta ( dom har ju kvittrat enormt dom sista veckorna ) Huset och jag har lite sorg i hjärtat... kanske fåglarna också känner att det är förändringar på gång i stugan! Jag kommer att sakna platsen och området i Skogsbyn, men i bland får man göra val som gynnar något högre. Stugan har verkligen fått ett nytt utseende under dessa åren och framför allt nya energier... I morgon är det så många bokade visningar, att jag undrar hur Nina ska hinna med alla ( sju bokade, bara i morgon! ) Men vi litar helt på Nina.

Jag har fått så många frågor och lyckoönskningar, att jag inte kan svara på alla... ( jag tror ni förstår ) Mäklaren finns för att visa huset och för att vi inte ska bli totalt bombarderade med människor och frågor här! Huset säljes genom mäklaren och inga affärer görs utan Nina. Kungasängen och våningssängen här uppe i stugan, kommer inte att säljas. En del saker kommer att följa med vid försäljningen och andra shabby chic saker kommer att kunna köpas sidan om ( av köparen ) Vi kommer inte att visa huset själva, så det går inte att boka en visning utan Nina. Detta är frågor som jag har fått! och nu väljer jag att skriva dom här för att alla ska veta vad som händer... och vad som gäller runt försäljningen.

När jag ändå är i gång och svarar på frågor och informerar... kan jag berätta att på sex dagar har bloggen haft 7400 besökare ( helt magiskt! ) Jag uppskattar verkligen ert intresse och känner mig väldigt smickrad över att så många vill köpa detaljer från vår inredning, eller vill titta på stugan ( det gör Robert också ) Vi är övertygade om att stugan kommer att bli väl omhändertagen av den eller dom som flyttar in. I morgon är den första visningsdagen och jag kommer att uppdatera er om allt som händer.

Skylten jag målade i somras!


I spa / bastuhuset står bubbelkaret som medföljer, elen i huset är dragen och samtliga brunnar är färdiga. Sen får man bestämma resten själv. Det är ett spa bad som är självrengörande och som har termostat för att värmen i vattnet ska vara varmt länge.... Lite lyxigt! Vi har även gjort en duschhörna, till höger om bubbelkaret.


Visst kan man slipa det vitmålade på köket. Min tanke var att göra detta, men jag behövde gå och fundera lite! Jag brukar se det färdiga resultatet, men jag har inte riktigt kunna bestämma mig. Till höger om köket! skulle komma en kyl / frys ( ni ser kontakten på väggen )


När man tittar ut genom fönstret i köksdelen / tv delen...Kullerstenstrappan som rensades fram och blev så fin...

En härlig sommardag i Shabby Chic Stugan...Nu mina kära läsare och kanske den blivande husägaren... önskar jag er en trevlig och givande lördag. Jag återkommer i dagarna och berättar om vad som sker...
Kram Anneli3 kommentarer:

  1. Oj, vad många visningar. Härligt!!! Nu håller vi tummarna. Kramisar

    SvaraRadera
  2. Alltså så vackert det är...

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera

Skriv gärna ett inlägg..