Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

måndag 30 maj 2016

Allt du ber om kan du få!

Hej Kära Läsare!

Godmorgon! Vilken fantastisk och underbar dag vi har framför oss... Allt positivt är möjligt! Det enda du behöver göra är att be om det du vill ha och tro att du kan få det, och sedan ställa in dig på den frekvensen att ta emot det goda du önskar dig. Du behöver faktiskt inte göra någonting annat. Universum kommer att sätta allt annat i rörelse, även dig... När du ber om det du önskar och tror på att du kommer att få det, då stiger du ur vägen så att universum kan göra sitt arbete ( visst är det fantastiskt )

Dagens text är hämtad ur boken "Dagens visdomsord" av Rhonda Byrne. Jag kan varmt rekommendera hennes böcker, dom ger väldigt mycket positivt tänkande och man blir glad av hennes budskap.

Härom dagen mötte Robert något som liknade en varg, han tog ett foto som blev jättefint. Han kontaktade länsstyrelsens expert för bedömning av fotot, men dom var rätt säkra på att det var en hund. Men visst är det likt en varg! Den ser trött och törstig ut... Den försvann in i skogen efter en stund och nu undrar man om den fina hunden har kommit till rätta.


Nu har även vårt fina staket runt stugan tvättats, slipats och grundmålats phuu vilket slit. Fotograf Fredrik ska komma i dag eller morgon och ta lite fina sommar bilder på Shabby Chic stugan ( ska bli kul ) Jag har inte hunnit presentera Fredrik på mitt lilla sätt ännu, men det tänkte jag göra i samband med dom nya bilderna ( han är en kreativ, konstnärlig entreprenör ) Hans fina sida på Facebook "Dina sinnen" är en kul sida att besöka, där finns mycket att titta på.


Så fräscht och fint!


Nu ska det bara målas färdigt med oljefärgen.Jag tittar in på bloggen i veckan och berättar vad som är på gång... Kan berätta att solen lyser och det är ett underbart väder, vi ska tydligen få värmerekord i veckan och det är ju bra när man målar staket. Jag ska bara hinna jobba lite innan det är dax med målarpenseln igen! Önskar er en magisk och kärleksfull dag...

Kram AnneliInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..