Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

söndag 22 maj 2016

En mäktig kastanj!

Hej Kära Läsare!

Godmorgon! Hoppas ni har fått en god natts sömn och är redo för denna fina söndagen... Själv är jag i lägenheten och håller på att sortera upp alla saker som har kommit upp under gårdagen. I dag börjar jag jobba 15.00 och räknar med att hinna fixa städningen av bilen innan jag ska i väg. Balkongen har börjat bli mysig och fått lite nya växter, mitt underbara Shabby Chic skåp har också kommit på plats i lägenheten. Men det jag är mest imponerad av runt huset är den enormt mäktiga kastanjen som står på framsidan av hyreshuset ( jag tror jag ska döpa hyreshuset till kastanjehuset ) När jag flyttade in här i december såg trädet allt annat än mäktigt ut... Så här ser trädet ut i dag!Kastanjen utan löv! När huset byggdes 1965 fanns den här... Och här sitter jag 50 år senare och tittar på underverket. Jag ska helt klart göra en trädmeditation och höra vad den gamla kastanjen har att säga... Hihi


Nu börjar det bli trevligt här på balkongen... Nu ska växterna bara ha det bra och bli harmoniska efter omplanteringen! Alla har vi ett energifält, även växter. Ute på balkongräcket kommer blomlådor med röda och vita pelargonier, fiint!


Fågelburen upphängd i en gammal rostig kedja. Kedjan kommer från ett övergivet stall och har varit till för att binda upp en ko...


Denna blomställningen har fått stå ute hela vintern och bli rostig, en zink kruka för blomman och längst ner har jag satt en silverbricka och min fina lyckta på denna. Mysigt med ljus på kvällen.


Skåpet på plats... Nu kan jag få in alla grejor som ska vara här.


En del av Tv rummet... Tar en bild längre i från, så ni kan få en uppfattning om hur det ser ut!


När man kommer från hallen och går in här... Nu börjar det bli bra!Nu är det dax att städa min trotjänare "Tryggve" Han är en blå Saab och inte allt för vacker, men han startar alltid och ligger tryggt på vägen och dricker inte så mycket bensin ( det känns bra att ha namn på saker som man umgås med dagligen ) Önskar er en kärleksfull söndag och hoppas ni får många magiska stunder ute i det gröna.

Kram Anneli


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..