Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

onsdag 4 maj 2016

Jisses med besökare!

Hej Kära Läsare!

Godmorgon! Vilken fantastisk, härlig dag vi har framför oss... Allt positivt är möjligt! I dag ska jag måla färdigt väggarna i gästrummet dessa har ju också fått falska stenväggar och fönstret ska få sig en uppfräschning, sen är det bara att flytta upp byrån och våningssängen från stugan. Till lägenheten finns en inglasad balkong som jag värdesätter jättemycket, den kommer också bli färdig inom kort ( visar er bilder när jag kommer så långt ) Hyreshuset är väldigt eftersatt och utemiljön är under all kritik, men jag tror vi kommer få fint här framöver. Jag har sammankallat till ett möte med husägarna och vi hyresgäster, vi ska träffas inne hos mig den 16/5 för att se vad som kan göras för hyresgästernas trivsel ( jag hoppas på ett positivt möte ) Jag kommer berätta hur det går...

Många har besökt bloggen och Shabby Chic stugans husannons... På ca fem veckor har det varit lite mer än 18.000 besökare här på bloggen, det är rekord! ( jätteroligt ) Många har läst tidigare inlägg och inspirerats av allt möjligt, men "Godmorgon tavlan" är den som flest läsare har tagit till sig och använder! ( Jag blir så glad i hela kroppen ) Många undrar när jag ska berätta om tomtar och änglar och allt annat jag lovat besvara... Tro mig kära läsare! Jag kommer att skriva om allt detta när tiden är inne och våra nya läsare har hunnit i kapp oss... Nu tänkte jag visa lite bilder runt stugan ( det finns önskemål om detta )


Min fina paviljong... hihi


Platsen där paviljonger står nu, Robert hade ett himla jobb att få bort en stubbe som fanns där. Vi planade även ut baksidan med grus så det skulle bli jämt. På bilden kan ni se vår kära lilla älskade Alices som gick bort av ålderdom förra året... Oj vad jag saknar henne.


Samma baksida fast bilden är tagen från ett annat håll.


Jag på väg till en student förra året... Framsidan av stugan


Ingången nere vid gäststugan... Magiskt på sommarenDet var allt för i dag, i morgon befinner jag mig i stugan och ska försöka få färdigt mina shabby detaljer till lägenheten. Ska se om jag kan ta lite nya bilder till er. Önskar er en alldeles underbar dag ( solen har nu tittat fram och skiner in genom mitt köksfönster )

Kram Anneli1 kommentar:

  1. Oops, vad vackert, man bara njuter, magi och harmoni. Söt, Alice var...förstår mycket väl.
    Hyreshuset, det kommer bli ordning, det vet jag. Ni bor så vackert. Vackrare, mer ordning blir det. Kramisar från mig som vet

    SvaraRadera

Skriv gärna ett inlägg..