Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

måndag 16 maj 2016

Shabby Chic och Hyreshuset!

Hej Kära Läsare!

I dag blir det lite blandat med shabby chic och vad som hände på mötet i hyreshuset i dag. Just nu går mitt liv ett rasande tempo och det känns som jag är överallt och försöker få i hopa allt som ska fixas. I morgon ska jag på två dagars utbildning i motiverande samtal, något som min arbetsgivare vill att alla anställda ska ha. Men nu håller vi oss till dagens händelser! Vi hade ett mycket trevligt och givande samtal med husägarna och en del hyresgäster dök upp på mötet i min lägenhet...

Hyreshuset har tolv lägenheter och två portar A och B. Jag bor i port A och i min trappa är alla lägenheterna uthyrda, vi är alla lite äldre och har olika bakgrunder. Port B genomgår en förändring och har haft en del hyresgäster som inte har varit så bra för huset ( dom har stuckit och lämnat efter sig en stor röra ) Min förhoppning med mötet var att vi skulle få fint här och lära känna varandra och höra vad hyresvärden är beredd att ställa upp på ( han var med på alla punkter som presenterades ) Vi drack kaffe och dom hade med sig en hemma bakad kaka ( tänk om alla möten blev såhär ) I början på juni ska vi ha en gemensam utedag och städa upp runt hyreshuset och göra i ordning rabatter med mera... på kvällen ska vi ha grillfest och umgås. Jag ska ta lite utebilder så ni får se vad som behöver göras, men det kommer bli så fint när vi är klara.

Jag berättade i förra veckan om shabby detaljer som skulle bli färdiga och sättas upp i lägenheten, nu är några uppsatta ( bättre sent än aldrig hihi )

En hylla att sätta värmeljus på har blivit färdig! Ovanför hyllan hade jag tänkt hänga ett fönster i gjutjärn ( jag ska bara hitta ett och köpa det först ) Nyckelskåpet till vänster gjorde Jonny, yngsta sonen  när han gick i skolan. Fiiint


Denna blev också uppsatt!


Så här ser det ut på väggen i lägenhetens tv rum.


Jag tänkte låta er titta ut på min inglasade balkong... Jag har börjat så smått att inreda den och fräscha upp väggarna. Det ni ser genom fönstret är rostigt nät som är uppsatt till humlen som ska klättra på hela väggen.

Den borde trivas här i mitt lilla växthus... ska bli spännande att inreda detta. Här kommer bli en grön oas att sitta i och njuta av utsikten mot Helge Å och den enorma kastanjen som finns utanför fönstret  ( vi får ta en sak i taget phuu )


I denna fina kofferten förvarar jag min bärbara dator som jag har med mig nästan överallt... Många tycker det ser roligt ut när jag kommer med min dataväska! Hihi 
( alla borde ha en Shabby datakoffert )Tackar för i dag och passar på att hälsa till kära Mats som har flyttat till Kina! Hoppas allt är bra med dig och lovar att skriva ett mail till dig i dagarna. Kan berätta att vädret är mulet och en del regn har kommit, luften är rätt sval och ingen sol i sikte denna veckan. 

Kram Anneli

2 kommentarer:

  1. Gillar din dataväska�� Jenny

    SvaraRadera
  2. Hej Jenny! Tack och hoppas du får en fin dag.
    Kram Anneli

    SvaraRadera

Skriv gärna ett inlägg..