Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

tisdag 7 juni 2016

Fotograf Fredrik!

Hej Kära Läsare!

Godmorgon! Vilken fantastisk och härlig dag vi har framför oss... Allt positivt och magiskt är möjligt, du behöver bara tro att det kommer hända just dig! Det kan vara små saker som plötsligt händer eller att du drar till dig positiva händelser och människor ( Be Universum om hjälp ) I dag tänkte jag presentera Fotograf Fredrik... Namnet har ett germanskt ursprung och många kejsare och kungar har burit namnet, det härstammar från det heliga romerska riket.

Jag har även gjort en uträkning på Fredriks födelsetal och vilken "Livsväg" han har ( det han ska lära sig på jorden ) Han har samma tal som Nina Mäklare... ( ni kan läsa Ninas presentation i tidigare inlägg ) Fredrik tycker om att röra på sig i sitt yrke och trivs när han får vara kreativ, han tycker om djur och natur. Han har en god intuition och bör bo i skogen så kroppens energifält kan återhämta sig fortare, han är duktig på att känna av andras vibrationer... Visst är det härligt med likasinnade själar!

Fredrik har skapat en Facebook sida som heter DinaSinnen ( ett mycket bra namn ) Jag tänkte be er dela sidan till dom ni känner och skapa lite "magisk" hjälp till Fredrik. Många undrar hur det går med försäljningen och vad som händer. På torsdag är det visning och vi har tvättat, slipat, grundmålat och målat staket och gjort lite annat som skulle göras ändå. Det känns bra att göra färdigt och avsluta projekt så det får en helhet och blir fint.Du kan besöka Fredriks hemsida här.

Tänkte visa er en fin bild på molnen som jag tog från balkongen i helgen...


Det finns så mycket att njuta av i naturen!
Jag önskar er en kärleksfull och magisk tisdag! Glöm inte att titta in på DinaSinnen och skriv gärna något roligt till Fredrik ( då blir han glad )

Kram Anneli
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..