Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

onsdag 15 juni 2016

Städdag i hyreshuset!

Hej Kära Läsare!

Godmorgon! Vilken fantastisk och härlig dag vi har framför oss... Allt magiskt och positivt är möjligt! I natt har det regnat och träden ser nöjda och glada ut igen, gräset är dock lite gult på sina ställen och behöver återhämta sig. Jag har ju glömt att berätta om vår städdag i hyreshuset! Nästan alla var ute och hjälpte till med det man kunde och häckar blev klippta och gräsmattan blev fin. Jag och ett gäng stensättare ( dom bor i huset ) har börjat rensa upp dom överväxta rabatterna och plantera nya fina växter och buskar. Framsidan har verkligen fått sig ett lyft... två fina krukor med blommor vid varje entré.

 
Bilden tagen tidigt i våras, det var inte så kul att se när man kom hem. Vi ska även få nya lampor vid dörrarna och lite annat smått och gott...


En av killarna gräver för fullt...


På kvällen startades den stora grillen och ett team stod för matlagning och dukning i grannhuset ( jättekul ) På denna bilden förbereder sig alla för en trevlig kväll med mat och god dricka, det ska dukas och alla ska ha en stol och sitta på... Senare på kvällen började det regna och alla gick hem till sitt.


Tänkte ni ska få se rabatterna och resten när allt är färdigt. Kan även berätta att vissa hyresgäster har flyttat ut och nu står några mindre lägenheter tomma för uthyrning ( allt ses över och får en uppfräschning ) Visst är det kul när man går i hopa och hjälps åt och lär känna nya människor. Jag hoppas ni får en fin dag, själv ska jag jobba sista dygnet innan lite ledighet. Shabby Chic stugan har några intresserade som väntas titta igen ( vi får se vad som händer i dagarna )

Kram Anneli

1 kommentar:

  1. Blir verkligen en stor skillnad vid hyreshuset. Det är som natt och dag, oerhört fräscht. Synd med grillningen, ja att det började regna. Kramar

    SvaraRadera

Skriv gärna ett inlägg..