Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

onsdag 13 juli 2016

Apelsiner en c- vitamin källa!

Hej Kära Läsare!

Godmorgon! I dag skiner solen gott genom fönstret, både blommorna och jag jublar! Vi får se hur länge den stannar innan dom mörka molnen tar över... ( Jag hoppas det blir fint väder när jag har semester i slutet på Juli ) En vän till mig är i Kroatien och där har dom haft över 30 graders värme, men jag föredrar nog det framför allt regnandet. Jag hoppas ni som har semester befinner er på någon solig och fin plats...
Sitter och tittar på mina fina apelsiner och kan inte låta bli att fascineras av färgen som omsluter fruktköttet och den härliga c- vitaminrika saften som jag har förmånen att pressa ur dom! Kollagen är beståndsdelar i hud och bindväv som är uppbyggt av aminosyror och protein, på natten när vi sover reparerar kroppen kollagenet för fullt. För att kroppen ska kunna utföra sin uppgift med att reparera kollagenet ( huden ) behövs kroppsfett, zink och c- vitamin... Man kan äta en apelsin på kvällen eller göra som jag, pressa apelsinsaft på morgonen Mums!

Nu har muren målats vit vid vår fina entré vid Shabby Chic stugan, man kan se en helhet. En målning till och den är klar... ( jag börjar bli riktigt nöjd med entrén ) Om det nu bara ville sluta regna, så man kan måla den klar! Ser dock lite tomt ut utan alla blommor jag brukar ha vid ingången och i blomlådorna.
Det var allt för i dag...
Kram Anneli
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..