Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

tisdag 12 juli 2016

Filmen The Secret - Hemligheten!

Hej Kära Läsare!

Godmorgon! Vilken fantastisk och härlig dag vi har framför oss... I kväll vet vi vilka magiska saker som har hänt oss och med vetskapen om att allt positivt kan hända! Blir dagen spännande ( visst är det kul ) Jag har en läsare som just nu är inne i en jobbig period och behövde lite hjälp med positivt tänkande och tips på vad hon ytterligare kan göra för att komma ur sin negativa spiral. Ni läsare som har varit med en längre tid, vet att jag gärna använder Rhonda Byrnes böcker och filmer som inspiration till förändring, så här kommer en text hämtad ur Rhondas bok "Dagens visdomsord"

Inom dig finns precis de svar du behöver på varje fråga, och därför är det viktigt att du upptäcker dina egna svar. Du måste lita på dig själv och allt som du är. Boken och filmen The Secret - Hemligheten hjälper dig att bli medveten om den kraften så att du kan använda den.
Ställ frågan och var sedan intensivt medveten, för svaret kommer att dyka upp vilken sekund som helst...

Tack Rhonda för dina kloka ord och vägledning till oss ute i världen... En fin bild på Rhonda Byrnes


Boken The Secret, finns även som filmNu har även båten sjösatts och bara väntar på att få ge sig ut på Helge Å... Omgivningarna i Östra Göinge är verkligen vackra och magiska.Nu önskar jag er alla en kärleksfull och lyckad dag... 
Kram Anneli


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..