Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

lördag 3 september 2016

Besök på Cypern!

Hej Kära Läsare!

Nu var det ett tag sedan vi hördes här på bloggen. Jag kan berätta att Shabby Chic stugan kommer få ny ägare och jag kommer berätta lite mer när allt är klart. Huset kommer inte att ha fler visningar och finns inte till försäljning längre. Jag har varit på underbara Cypern och varit ute hela dagarna ( massor av frisk luft och Sol ) Min kropp har fått massor av D- vitamin för att klara vinterns mörka dagar... Temperaturen har legat på 32 grader och himmeln har varit alldeles blå, maten har också varit väldigt god och människorna trevliga och hjälpsamma ( allt man kan önska sig på en semester )


Här har jag tagit bilder när vi är ute och motionerar uppe på klipporna. Vattnet är klart och fint.Här kan ni få en uppfattning om hur högt uppe vi är över havet!Nere vid stranden var det många som låg och solade och badade. Vattnet var varmt och behagligt.


Det finns gott om hotell längs hela stranden.


Gamla härliga plankor som har blivit slitna och fina av tiden och vädrets makter...


Här blev det tid för avkoppling och en stunds meditation. Jag satt i vattnet och mediterade en stund     ( Ljuvligt ) Att blunda och ta några djupa andetag och lyssna på vågornas rytm påverkar hela energisystemet. Man känner sig lycklig och glad när man vandrar vidare!


Jag sitter och svalkar mig i havet...
En sista bild på poolområdet.
Önskar er alla en trevlig helg...
Kram Anneli


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..