Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

måndag 26 september 2016

Hösten är på väg!

Hej Kära Läsare!

Godmorgon! Vilken fantastisk och härlig dag vi har framför oss... Allt positivt och magiskt är möjligt denna måndag. I går gick jag runt fina Shabby chic stugan och bara njöt av skogen och tystnaden, det är så härligt när man kan känna förändringarna i luften och titta på träden som berättar om hösten som är på väg... Jag började vid vår fina stentrappa ( nere till höger har jag målat liv i en sten )


Här ser ni den...


Vi fortsätter till vänster när vi har kommit ner för stentrappan och här har vi garaget och en fin ek som står i hörnan

Nere vid eken står stolen som Robert sågade ut av en granstubbe för länge sedan... Nu har den fått stå här och snart kan man dra av barken och fixa färdigt den ( en liten barnstol )En fin bild på grusvägen och vår tomt. Jag går upp till vänster...


Upp för backen! Här står många fina bokar och ekarTittar man till vänster ser ni ingången till garaget.


Snart uppe vid huset igen!


Städat och fint överallt. Det brukar alltid komma en höststorm som städar bort löven på träden och då är det bäst att man har plockat  undan saker som man inte vill bli av med. Jag tycker om när man städar bort sommaren och välkomnar hösten. En tid för mys i stugan med levande ljus och en bra bok... Var årstid har sin charm.I rabatten har det växt ordentligt i år, är så nöjd med mina hortensior ( visst är dom fina )Då var rundvandringen klar! I morgon ska jag visa er mitt underbara skåp som snart är shabby chic färdigt, det har en väldigt fin marmorskiva och är lite speciellt ( ett gammalt toalett skåp ) Tyvärr får jag inte plats med det i lägenheten, så jag kommer lägga ut det till försäljning. Nästa helg ska vi flytta en massa saker till lägenheten och  det ska bli så skönt att möblera färdigt med saker som ska vara där ( jag tror ni vet vad jag menar ) Mest saknar jag min kungasäng! I dag skiner solen och det är en perfekt dag för en skogspromenad! Ska försöka hinna med det också på min lediga dag... men annars blir det tvätt och städdag.

Kram och på återseende i morgon
AnneliInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..